Primer pla de Juan y Medio.

Juan y Medio es planteja trencar amb la parella després de parlar del fill sorpresa

Juan y Medio sap que la relació corre perill

Juan y Medio és un dels presentadors més estimats de la petita pantalla i ha sabut guanyar-se el cor del públic. La seva vida privada sempre ha estat al marge de la premsa, tot i que molts paparazzis han descobert grans secrets. L'última cosa que ha passat ha sembrat un autèntic enrenou i els seus éssers estimats estan preocupats per ell.

Juan y Medio és conscient que la relació que manté amb Eva Ruiz, la seva parella professional, es podria acabar en qualsevol moment. Presenten un programa junts a Canal Sur i l'espai recull índexs d'audiència fantàstics, però corre perill. El partit polític Vox ha amenaçat de tancar la cadena si arriba al poder a Andalusia, un atreviment que afectaria el comunicador.

Muntatge de Juan y Medio amb Eva Ruiz
Juan y Medio fa molts anys que treballa amb Eva Ruiz. | CatalunyaDiari
 

«Vox planteja el tancament de Canal Sur com una de les primeres mesures si arriba al Govern d'Andalusia», escriu el responsable de la formació política. La tarde, aquí y ahora, el programa que presenten Eva Ruiz i el seu company, sortiria perjudicat d'aquesta estratègia. Els rumors cada vegada són més forts, així que l'andalús ha parlat sobre el tema per resoldre certes teories.

Juan ha donat pas a un vídeo a La tarde, aquí y ahora, però ho ha fet molt de pressa perquè l'espai s'estava acabant. La seva parella laboral Eva Ruiz ha aplaudit l'eloqüència del presentador i ha aprofitat per opinar sobre el possible tancament de la cadena andalusa. «Estimat públic, tenim més contingut que temps i ens hem d'afanyar, que ens tanquen Canal Sur».

Juan és un mestre del món de l'espectacle i sap que la seva presència a l'esmentada empresa és fonamental. L'espai que presenta registra unes dades d'audiència envejables, així que és pràcticament impossible que desaparegui. L'única manera de posar fi a la relació seria que Vox arribés al poder, però això ho han de decidir els ciutadans.

Juan y Medio explica la veritat: «Un fill per sorpresa»

Juan va concedir una entrevista a Mi casa es la tuya, espai que Bertín Osborne presenta, i va donar declaracions molt sucoses. No té per costum parlar de la seva vida sentimental, però en va fer una excepció per aclarir la seva situació amorosa. «A tothom li agrada sentir-se especial, ara estic més formal, tinc parella i em casaré aviat», va deixar caure amb total sinceritat.

Juan y Medio a 'Canal Sur'.
Juan y Medio volia ser pare. | Canal Sur
 

El comunicador no va donar més detalls perquè es vol protegir dels curiosos, però la premsa va començar a investigar ràpidament. Van esbrinar que en el passat podria haver estat parella de Lolita Flores, una cosa que l'artista va confirmar a la televisió. No obstant això, ell ho va negar posteriorment i va assegurar que només havien estat bons amics.

L'andalús va parlar amb Bertín Osborne de la paternitat i va reconèixer que no li importaria tenir un fill que aparegués de cop i volta. És una possibilitat que es trobava amagada i que no ha passat, encara que es va plantejar durant la seva entrevista a Mi casa es la tuya.

«M'he plantejat ser pare, però fins ara no ha sorgit. Si m'aparegués un fill per sorpresa m'encantaria. Seria l'home més feliç del món i no el descarto», va declarar a l'esmentat espai.

Juan y Medio volia tenir fills

Juan, molt abans que Vox plantegés tancar Canal Sur, va concedir una entrevista a Diez Minutos per parlar de la seva paternitat. A Bertín li va reconèixer que no li faria res ser pare per sorpresa, d'un nen que es presentés d'un moment altre. Hem de recalcar que aquest supòsit mai no s'ha produït, va ser una possibilitat que ell mateix va plantejar a Mi casa es la tuya el 2020.

El presentador també va parlar del tema amb la periodista Rosa Villacastín i li va reconèixer que ha pensat més d'una vegada a ser pare. De fet, el 2018 no descartava portar un nen al món en un futur, cosa que finalment no s'ha complert.

«No ho descarto, en qualsevol moment us dono la sorpresa. No sempre ha estat una decisió meva, de vegades jo volia i ella no o a l'inrevés, potser he estat massa responsable. Quan tu fas el que vols, com vols, és molt difícil adaptar-se als canvis», va revelar al seu moment.