Gerard Piqué

Posen nom a la suposada amant de Gerard Piqué: la mare d'un altre jugador

Piqué i Shakira estarien ja tramitant la seva separació

La relació entre Gerard Piqué i Shakira podria estar passant per una profunda crisi. La parella, segons sembla, ja es trobaria en tràmits de separació, segons Informalia, però el procés resultaria més complicat del que sembla.

A més, els darrers dies han vinculat el jugador amb diverses dones, entre les quals hi havia la mare d'un company de l'equip.

Una de les suposades amants del futbolista seria Gema, la mare de Gavi, segons va explicar el periodista Melih Esat i recull aquest mitjà. Se'n sap molt poc, més enllà que està casada i té dos fills.

Shakira estaria al corrent de tots els embolics de Piqué, a qui se l'ha vist molt animat les últimes setmanes per diverses discoteques. Però no seria l'única amiga que tindria, ja que també se'l vincula amb una jove hostessa de 20 anys, com va avançar Laura Fa.

Gema és una persona molt discreta, de la qual no hi ha fotos a les xarxes socials. Viu molt dedicada a la seva família, sobretot a Gavi. Tant ella com el seu marit sempre han seguit el seu fill a tot arreu.

Van abandonar Los Palacios, a Sevilla, per mudar-se a la capital sevillana quan el jugador es va incorporar al Betis. També farien les maletes fins a la Ciutat Comtal quan el noi va fitxar pel Barcelona.

Muntatge Shakira i Piqué
Shakira i Piqué estarien tramitant la seva separació   | Catalunya Diari

Tot i això, diversos periodistes esportius han desmentit la informació facilitada per Esat al seu compte de Twitter. La dona que assenyala a la fotografia que publica no és la mare de Gavi, sinó la seva germana Aurora. Un error que pot passar factura al reporter turc.

Al marge de tot això, el que queda clar és que Gerard Piqué torna a ser lliure. Són diversos els mitjans que es fan ressò de la nova vida que està fent lluny de Shakira. Les últimes setmanes ja se l'ha vist amb diverses noies.

▶️ Gerard Piqué y Shakira están en crisis: estos son los motivos

Comença a deixar-se veure massa a les nits en els reservats de dues conegudes discoteques de la ciutat: Patrón i Bling Bling. Assenyalen que s'ha deixat anar totalment i no ho faria sol. L'acompanyaria un altre jugador com Riqui Puig, amb qui manté una gran amistat.

També revelen que Piqué faria un temps que vivia en un pis de solter. Hauria deixat temporalment la casa que compartia amb la cantant. Tot i això, el que sembla definitiu és la ruptura de la parella.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira posen punt final a la seva relació després de diversos anys junts | Europa Press

La separació ja és una realitat i no hi ha marxa enrere, apunten diversos periodistes. Es desconeixen els motius pels quals han decidit dissoldre aquesta història. En qualsevol cas, en els propers dies se'n podrien conèixer més detalls.

Gerard Piqué i Shakira, enfrontats pels nens

Gerard Piqué i Shakira ja haurien contractat els serveis d'advocats especialitzats en divorcis, recull Informalia. Seria per començar amb els tràmits de separació.

La parella no està casada ni ha formalitzat tampoc la seva relació de cap manera. Se sap que entre ells no hi ha diferències pel que fa a qüestions econòmiques. Cap reclama a l'altre cap quantitat.

Imatge de Shakira a un videoclip
Shakira vol marxar amb els seus fills   | Youtube

Però el problema que ara es troben és amb la custòdia dels dos fills, Milan i Sasha. La intenció de Shakira seria mudar-se a un altre país i endur-se els nens. Però el futbolista no està disposat a separar-se'n amb tanta facilitat.

Piqué s'enfronta ara a un dilema important. Necessita arribar a un acord amb la cantant, que en aquests moments sembla força complicat. En cas que abandonés Espanya, la intenció de l'artista seria fixar-ne la residència als Estats Units.