Sergio Ramos i Pilar Rubio.

Pilar Rubio i Sergio Ramos amaguen què passa després de la inesperada separació

Pilar Rubio ha protagonitzat un enrenou sorprenent

Pilar Rubio està travessant un dels millors moments de la seva trajectòria professional, però a l'àmbit personal ha de ser molt curosa. El seu marit Sergio Ramos ha experimentat una sèrie de canvis a la seva carrera que estan sent molt comentats i ella vol protegir-lo. Té temps per a tot, així que ha tingut una cita amb la seva amiga Laura Matamoros després de la sorprenent separació.

Pilar Rubio sap que Laura ha lluitat per salvar la seva relació amb Benji Aparicio, però no ha estat possible. La influencer s'ha separat del pare dels seus fills i ha començat una nova vida que pretén ser molt més discreta que l'anterior. Tot i això, continua gaudint d'una connexió especial amb els seus seguidors, per això ha compartit un dels seus grans secrets.

Història d'instagram de Pilar Rubio
Pilar Rubio és amiga de Laura, la filla de Kiko Matamoros | Catalunya Diari

Pilar sap perfectament què ha passat després de la ruptura, però no dirà mai res perquè coneix les intencions de la seva amiga. La filla de Kiko Matamoros prefereix mantenir les distàncies amb la premsa del cor perquè no vol que la imatge surti perjudicada. Sergio Ramos està al corrent de tot, malgrat que ell sí que estarà al marge perquè considera que és un assumpte que no té res a veure amb ell.

Pilar és una fanàtica de la música i ha anat amb Laura al concert del seu grup preferit: els Rolling Stones. La jove Matamoros ha compartit una fotografia al costat de la presentadora i les reaccions no han trigat a arribar. Ningú no sabia que eren amigues, però ara s'entenen moltes coses: la influencer juga en una altra categoria.

Els col·laboradors de Sálvame no entenen el comportament que està tenint Laura Matamoros després de la seva separació. No vol parlar amb cap periodista, malgrat que ella ha participat activament el negoci del cor. Ara entenem que té amistat amb cares influents i no vol que ningú tingui un mal concepte d'ella.

Pilar Rubio donarà suport a la decisió del seu marit

Pilar ha tingut moltes converses amb Laura i sap què ha passat exactament amb Benji Aparicio, l'empresari més famós de Madrid. Aquest últim és propietari de diversos restaurants que són freqüentats per moltes cares populars, per això ell també té cert poder. No seria estrany que tingués contacte amb Sergio Ramos, malgrat que no hi ha cap prova d'aquesta connexió.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio està al seu millor moment | Europa Press

Rubio és conscient que el seu marit és al punt de mira, ja que hi ha molta gent que està criticant la seva trajectòria professional. Ha pres una sèrie de decisions que no són del gust de tots, però la comunicadora sempre estarà allà per donar-li suport. Formen un matrimoni perfecte i no hi ha cap periodista que parli malament d'ells, ja que tenen bona relació amb els mitjans.

La presentadora ha seguit els passos del futbolista, però va imposar les normes abans de canviar de ciutat i mudar-se a un altre país. No vol renunciar als seus somnis professionals, per això viatja a Espanya amb freqüència per complir tots els seus compromisos. Els companys estan encantats amb ella i asseguren que és una dona compromesa i responsable.

Pilar Rubio coneix la veritat

Pilar és tan discreta que no havia dit a ningú que era amiga de Laura, ha estat la influencer la que ho ha explicat. Han estat juntes en un concert que ha reunit els famosos del moment, com Carlota Corredera o Paula Echevarría. Tot i això, tots els ulls estan posats sobre la filla de Kiko perquè acaba de trencar amb el seu xicot i ningú sap què ha passat.

Rubio, gran confident de la influencer, coneix tots els secrets, però mai no explicarà res que pugui generar polèmica. La revista Lecturas ha confirmat aquesta amistat i el públic cada vegada vol conèixer més detalls, malgrat que hi ha poc per explicar. És possible que s'hagin coincidit en algun esdeveniment o que Kiko, gran aficionat del Reial Madrid, hi hagi tingut alguna cosa a veure.