Shakira

Shakira confirma els rumors de la deslleialtat de Piqué: un detall al seu vestit

La cantant colombiana imita Diana de Gal·les per venjar-se de Piqué

Després de 12 anys junts i dos fills en comú, Shakira ha posat punt final a la seva relació amb Piqué. El que semblava un matrimoni idíl·lic tenia moltes ombres que han acabat destruint la parella formada per la cantant i el futbolista.

Els rumors indiquen que la deslleialtat de Piqué ha estat el que ha dinamitat la relació. Tot i això, en el comunicat sobre la separació, Shakira s'ha mantingut molt discreta a prop dels motius.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira posen punt final a la seva relació després de diversos anys junts | Europa Press

«Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la seva comprensió», va ser l'únic que va compartir amb els mitjans.

Shakira recrea el 'vestit de la venjança' de Lady Di

Potser a Shakira no li calguin paraules per llançar missatges molt directes. Sense anar més lluny, el passat mes de maig va assistir al Festival de Canes amb un vestit que ha generat força enrenou. I la raó no és altra que la seva gran semblança amb el famosíssim 'vestit de la venjança' que la mateixa Lady Di va lluir l'any 1994.

Inspirar-se en l'estil de les 'royals' no és res de nou pels artistes. No obstant això, tot adquireix un significat més profund quan analitzem el context en què les dues peces es van fer servir.

Imatge de Shakira al Festival de Canes de 2022
Shakira al Festival de Canes de 2022 | Europa Press

La princesa de Gal·les va haver de suportar com el seu marit reconeixia en un documental de la 'BBC' que li havia estat infidel. Un escàndol del qual milers de persones van ser testimonis. Humiliada i avergonyida, Diana es negava a anar a la gala benèfica de 'Vanity Fair' que tenia lloc aquella mateixa nit.

Tot i això, no va trigar a canviar d'opinió i va voler assistir a l'esdeveniment. Allà, la princesa va sorprendre tothom acudint amb un espectacular model que passaria a la posteritat com 'el vestit de la venjança'. I és que, a més de lluir radiant, sofisticada i molt sexy, amb el vestit de Christina Stambolian s'estava saltant totes les regles del protocol britànic.

En primer lloc, va trencar motlles en anar vestida de negre, un color reservat únicament per al dol oficial. En segon lloc, va aixecar polseguera per ensenyar 'massa', en deixar al descobert les espatlles i els genolls. Una cosa totalment inadmissible per a algú del títol.

Sembla doncs que Shakira va copiar la tàctica a Lady Di, perquè a Canes va portar un model molt similar signat per 'Monot'. Un vestit negre cenyit amb escot de cor i una obertura a la falda que recordava la cua lateral del vestit de Diana.

Respecte als complements, crida l'atenció els detalls idèntics que es poden destacar. Shakira també va lluir un anell i un collar de brillants, encara que menys ostentós que la de la princesa. A més, la cantant va rematar el conjunt amb uns guants negres de gasa semblants a les mitges que va portar Diana a la gala de 'Vanity Fair'.

Fotomuntatge de Shakira i Lady Di
Shakira va lluir un 'look' molt similar al qual va portar Lady Di l'any 1994 | Catalunya Diari

Amb aquest increïble 'look', estaria llançant una indirecta sobre la deslleialtat de Piqué? Intentaria donar-li gelosia? O potser demostrar-li com es troba de bé malgrat la seva traïció?

Per descomptat, els fans de l'artista no van trigar a treure'n les teories encara que potser tot només seria una coincidència. Tot i això, que tan sols uns dies després anunciés la seva separació amb les sospites de deslleialtats amb altres dones per part de Piqué no deixa de resultar curiós.

Així que, intencionat o no, la veritat és que Shakira ha reinventat el 'vestit de la venjança' de la millor manera possible.