Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban deixa d'amagar l'engany amorós i confessa com es troba

Belén Esteban sap que la relació s'ha acabat per sempre

Belén Esteban va patir un accident al programa Sálvame que l'ha apartat de la petita pantalla durant un temps. Està seguint un tractament molt estricte i no pot complir els seus compromisos professionals fins que no estigui recuperada. Tot i això, és conscient de la situació de Telecinco, per això ha reaccionat als últims esdeveniments.

Belén Esteban ha utilitzat les seves xarxes socials per donar suport a la seva amiga Anabel Pantoja, que està travessant una situació delicada. Omar Sánchez s'ha assegut a Sábado Deluxe per confirmar que se sent enganyat i assegura que ja no vol tenir relació amb la col·laboradora. Pretén tenir una conversa per obtenir les respostes que esteu buscant, però després s'apartarà d'ella per sempre.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban està atenta a tot el que ha passat | TELECINCO

Belén sap que Anabel ha quedat en mal lloc, ja que és darrere d'un engany amorós que deixa en evidència un comportament irregular. Abans de viatjar a Hondures per concursar a Supervivientes 2022 va mantenir relacions amb Omar i li va prometre que tornarien. El canari es va il·lusionar i després ha descobert que tot era mentida, se sent completament estafat.

Belén va estar al casament de l'exmatrimoni i sempre va apostar per ells, però ha deixat d'amagar la situació. L'única cosa que li importa és que la seva companya no se senti malament, ja que pensa que no és responsable del que ha passat. Per això ha confessat els seus sentiments cap a la col·laboradora i ha intentat rentar la seva imatge pública.

«Gordi, a la vida el que importa és ser feliç, t'estimo molt», li ha dit al costat d'una fotografia molt especial per a totes dues. És possible que l'ex de Jesulín se senti molesta amb la situació, ja que a Sálvame han donat l'esquena a Anabel. Ella no pot defensar-la perquè li resulta impossible arribar fins a Telecinco, però li dona suport a través del seu Instagram.

Belén Esteban, sorpresa: «Vam fer vida de parella»

Belén està patint molt perquè tenia moltes propostes laborals a sobre de la taula i s'ha vist obligada a fer un petit descans. Els metges li han recomanat repòs, no es pot moure i està fent set hores diàries de rehabilitació. Tot i això, té temps de connectar amb Telecinco per estar al corrent del concurs de la seva amiga Anabel.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Belén Esteban coneix els secrets de l'exmatrimoni | Catalunya Diari

Esteban sap que Omar Sánchez ha visitat el plató de Sábado Deluxe per concedir la seva primera entrevista a la televisió. Ha donat una sèrie de declaracions que no han deixat en bon lloc la sevillana i les conseqüències podrien ser desoladores. Anabel Pantoja tenia oportunitats de guanyar Supervivientes, però després del que s'ha explicat s'haurà d'esforçar molt.

La mare d'Andreita s'ha quedat sense paraules en sentir Omar, que ha estat completament sincer i ha confirmat l'engany amorós. «Anabel em va demanar que estiguéssim junts l'última setmana abans d'anar-se'n a Supervivientes perquè volia que l'ensenyés a pescar i coses així. Sí que és cert que aquells dies vam fer vida de parella», ha comentat el sufista visiblement emocionat.

Belén Esteban s'ha posat en mans de professionals

Belén pateix un problema de salut molt complicat i ha pensat que el millor és deixar de lamentar el que li ha passat. És una dona activa i li agrada estar entretinguda, però ha acceptat que els especialistes li han recomanat repòs. Gràcies al suport del seu marit Miguel es recuperarà aviat i podrà tornar a Telecinco per explicar com ha estat la seva recuperació.

Esteban ha revelat que segueix sentint un gran amor per la neboda d'Isabel Pantoja, són amigues i no li donarà l'esquena. Pensa que no únic que ha fet és lluitar per la seva felicitat, malgrat que això hagi perjudicat Omar Sánchez.