Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

José Ortega Cano se'n va i accepta que la relació s'ha acabat definitivament

L'extorero sap que la traïció ha marcat un abans i un després

José Ortega Cano ha decidit deixar de tenir tracte cordial amb la premsa perquè no està disposat a seguir tolerant més insolències. La seva dona el va convèncer de passar uns dies a Huelva i anar a la romeria del Rocío, però la situació és extremadament delicada. Ana María Aldón va concedir una entrevista abans de marxar i no va deixar en bon lloc Gloria Camila, filla de José.

Segons han comentat a 'Socialité', Ortega Cano podria estar molest amb la seva dona, d'aquí el mal comportament amb els reporters. Aquest programa ha parlat amb un amic d'Ana María que ha aclarit el que està passant. Pel que sembla, la dissenyadora sent que Gloria no la tracta bé, ja que suposadament ha menyspreat les seves creacions.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i Ana María Aldón sembla que tenen problemes | GTRES

José va arribar a un acord amb la seva dona, que li va demanar que anessin junts a El Rocío perquè el fill que tenen en comú visqués l'esdeveniment. Ell va acceptar, però presumptament no ha deixat d'estar de mal humor i ha acabat tornant a Madrid. Se n'ha anat per a desconnectar de la pressió mediàtica, perquè sap que a la romeria hi ha molts periodistes.

Ha acceptat que la relació entre Ana María i Gloria està trencada, almenys això és el que expliquen a 'Viva la vida'. L'andalusa treballa de col·laboradora en aquest programa, però últimament ha tingut una actitud desencertada. Es va comprometre a connectar en directe amb l'espai per a concedir una breu entrevista, però s'ha negat a respondre a moltes preguntes.

Ortega Cano prefereix no saber què ha passat exactament entre la seva dona i la seva filla, ja que no es vol disgustar més del compte. Un reporter se li ha acostat, i ell l'ha fet callar perquè pretén alleujar la tensió familiar. Els experts en cor saben que la relació ja no es pot arreglar i que s'ha acabat per sempre.

José Ortega Cano fuig per a no donar explicacions

José sap que Ana María s'havia compromès amb 'Viva la vida' per a connectar en directe i respondre algunes preguntes. Ell, que suposadament està molest amb tot el que ha passat, no volia participar a l'entrevista, així que ha marxat a Madrid. L'agència Europa Press ha estat testimoni de diversos moments de tensió entre el matrimoni, i Telecinco han ampliat la informació.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ortega Cano està cansat de dissimular | Europa Press

«Ana María, tu ets conscient que amb aquesta entrevista t'has carregat el teu matrimoni? Sabem què són Gloria i José per a Ortega. No has carregat contra la germana d'Ortega, sinó que les canonades ara han anat cap als seus fills», ha dit un tertulià.

La dissenyadora no ha respost, ha fet com si no escoltés el seu company, i aquest comportament ha generat polèmica. «Treballo a la televisió des del 2004 i he anat a El Rocío un munt de vegades. Per l'orellera se sent perfectament. Digues als teus amics que parin una miqueta i contesta'ns», ha comentat Raquel Bollo.

José Ortega Cano podria estar dolgut i molest

José ha marxat de Huelva abans d'hora, tot i que va prometre a la seva dona que aniria amb ella a la romeria. Emma García ha connectat amb Ana María Aldón i li ha preguntat sobre aquest tema en un intent que els rumors no vagin a més. «Ortega Cano se n'ha anat abans d'El Rocío perquè li han explicat els titulars i les respostes de la teva entrevista?».

Ana María no ha respost a cap pregunta, però sap millor que ningú que la relació entre ella i Gloria Camila s'ha acabat. L'extorero ha acceptat que hi ha molta tensió entre elles i prefereix no dir què en pensa, per a no haver-se de posicionar. Hi ha qui pensa que aquest enfrontament serà clau en la trajectòria del matrimoni.