Shakira i Gerard Piqué

La notícia que Piqué i Shakira volien amagar: revelen els motius reals de la separació

L'exparella continua veient-se les cares per acordar la custòdia dels seus fills

Shakira continua afectada pel seu procés de separació amb el futbolista. Així ho mostrava, fa uns dies, amb el llançament del seu nou tema 'Monotonía', un single carregat d'indirectes dirigides a la seva exparella. Per la seva banda, Piqué es manté ocupat amb els seus negocis i la seva nova il·lusió, la jove de 23 anys, Clara Chía

Encara que els dos estan enfocats en la seva vida professional, Shakira i Piqué han de continuar mantenint el contacte per la custòdia dels seus fills. Tanmateix, l'evolució de la seva relació no passa desapercebuda: tot i les innombrables especulacions sobre el cas, ha aparegut una nova versió que confirma com és l'actual vincle de l'exparella. 

L'actual relació entre Shakira i Piqué 

Tot i que la seva relació va acabar el passat mes de juny, Shakira i Piqué continuen veient-se les cares per acordar la custòdia dels seus fills. 

Es tracta d'un procés complicat, ja que Shakira vol mudar-se amb els menors a Miami mentre que Piqué s'estima més que es quedin a Barcelona. Fins i tot s'ha comentat que existeix la possibilitat que el cas acabi als tribunals. 

No obstant això, ara ha sorgit una nova versió dels fets. La revista ¡Hola! ha tingut accés a fonts properes i exposa, en exclusiva, l'actual relació entre la cantant i el futbolista.

Voluntat negociadora 

Segons informa ¡Hola!, fonts properes a l'exparella asseguren que cap d'ells té la intenció d'acabar als jutjats per la lluita dels seus fills. Unes declaracions que es contraposen al relat que coneixíem fins ara. A més, les mateixes fonts afegeixen que ambdues parts mostren una «voluntat negociadora» i tenen la intenció d'arribar a un acord mutu. 

Tal com ha pogut saber la revista, la cantant tampoc té com a prioritat mudar-se amb els seus fills a Miami. L'únic que li preocupa a Shakira és que els menors puguin veure's afectats pels comentaris sobre la relació dels seus pares. Aquest seria, doncs, un dels motius per començar una nova vida als Estats Units

En aquest sentit, Piqué tampoc es tanca a totes les possibilitats que vetllin pel benestar dels seus fills. 

Relació de cordialitat 

L'entorn de la cantant ha explicat a ¡Hola! que «tan ella com Piqué tenen clar que la seva prioritat són els seus fills». Les fonts també han remarcat que l'exparella manté una relació de cordialitat. 

De la mateixa manera, la cantant colombiana no ha evitat en cap moment que el futbolista vegi els seus fills quan vulgui. Actualment, Shakira viu conjuntament amb els menors a la casa familiar i Piqué comparteix pis amb la seva nova parella Clara Chía. 

'Lluita neta' 

La cantant ha sabut separar els seus fills de la seva relació sentimental amb el jugador del Barça. Segons ¡Hola!, Piqué feia mesos vivia fora del domicili familiar quan es va anunciar la separació de la parella.

L'entorn de la cantant remarca que durant aquest temps el futbolista «va escaquejar-se de les seves responsabilitats com a pare» i que, per tant, Shakira «podria utilitzar-ho com abandonament de la llar per aconseguir la custòdia dels nens».

Tanmateix, les mateixes fonts asseguren que la cantant no té intencions de 'jugar brut' i continuarà mantenint-ho al marge de les negociacions.