Primer pla de Silvia Sabater, la germana de Leticia Sabater

Silvia, la germana de Leticia Sabater que es va quedar a les portes del seu gran somni

Uns anys enrere va aconseguir debutar a l'obra 'El mago de Oz'

Avui s'ha donat a conèixer la trista defunció de Silvia Sabater, la germana de Leticia Sabater. Segons ha informat 'FormulaTV', la germana de la presentadora ha perdut la vida als 57 anys a causa d'un infart.

Silvia Sabater era bastant coneguda en el món de l'espectacle i la televisió, concretament a Telecinco. La germana de Leticia Sabater ha participat en molts programes de la cadena. En tots ells ha col·laborat per a defensar a la seva germana mentre aquesta participava en algun 'reality'. En el record queden les bones defenses de Silvia en els platós de 'Supervivientes', 'Acorralados', 'Sálvame' o 'Sábado Deluxe'.

Aquesta defunció ha commocionat a tota la família, ja que Silvia era una persona sana. Recentment la germana de l'exconcursant de 'La casa fuerte' s'havia recuperat després d'haver patit un càncer de mama, segons ha explicat 'FormulaTV'.

Sílvia estava molt unida a la seva germana, ambdues compartien els mateixos gustos musicals. Silvia Sabater va ser una gran aficionada a la música, tant, que fins i tot va ser bateria del grup 'Els Ziggys', banda on tocava la bateria per a versionar i interpretar temes propis.

Silvia Sabater va arribar a debutar com a actriu

Malgrat estar molt vinculada al món de l'espectacle, la germana de Leticia era infermera de professió. A més de la seva trajectòria com a bateria, Silvia Sabater va debutar com a actriu gràcies a la seva germana. Els seus inicis en el món del cinema van ser a 'El mago de Oz', obra on la seva germana era la productora. El cinema era la seva veritable passió, per la qual va lluitar molts anys fins que va aconseguir debutar.

La longevitat televisiva de Leticia Sabater es deu en gran part a la seva germana, ja que sempre ha estat al seu costat secundant-la i defensant-la. Silvia s'ha recorregut pràcticament tots els platós per a donar la cara per la seva germana mentre aquesta es trobava participant en algun 'reality'. A més, va fer un cameo en el videoclip de 'El polvorón', un dels temes de Leticia.

Silvia també va aparèixer a 'Cámbiame', durant el radical canvi de 'look' de la seva germana. Allí va compartir com va ser la complicada infància de Leticia abans de triomfar com a presentadora infantil.