Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Enrique seriós

Sira, la filla de Luis Enrique, descobreix que es gastarà tots els diners

Luis Enrique confessa en què es gastarà tot el que guanya a Twitch

La filla de  Luis Enrique, Sira, ha descobert en què es gastarà tots els diners que està guanyant al seu canal de Twitch. L'entrenador no perd oportunitat per seguir actiu malgrat estar 100 % ocupat amb  La Roja.

La veritat és que no li va gens malament, ja que Luis Enrique sembla que està triomfant amb les seves retransmissions. De fet, li aporten una important quantitat de diners que se sumen al sou que actualment ja rep. Ara ja sap perfectament què farà amb aquesta quantitat.

A més de ser l'entrenador de la Selecció Espanyola, s'està convertint en tot un personatge reconegut del món de Twitch. L'entrenador ha creat el seu propi portal on fa connexions en directe cada cop que la seva feina li dona un breu descans.

El gendre del jugador del Barça, Ferran Torres, aprofita per deixar la seva essència amb tons irònics, encara que també mostra molta transparència. Volen que el coneguin per la seva naturalitat i espontaneïtat fent front a temes molt diferents.

De fet, al seu espai el seleccionador ha aprofitat per parlar i confessar els diners que guanya gràcies als seus directes. Molta gent s'ha sorprès en veure que Luis Enrique és tot un expert de les xarxes socials i del món del 'streaming'.

Els diners que guanya Luis Enrique

Luis Enrique ha parlat al seu perfil sobre els procediments que cal seguir per obrir-se un canal de Twitch i com hi guanya diners. L'entrenador ha declarat que té «5.317 subscriptors» al canal que li va fer el seu fill, bastants per haver començat fa poc en aquest món. A més, afegeix: «Sembla que hi ha diversos tipus de contractes. Agafen la meitat dels diners que cobrem i després, amb aquesta xifra que es cobra, crec que hi ha Hisenda per aquí. Així que hi contribuirem».

Fotomuntatge de Luis Enrique i la seva filla Sira
Luis Enrique no havia informat la seva filla sobre la qüestió dels diners. | CatalunyaDiari

D'aquesta manera, Luis Enrique explicava com funciona el repartiment de diners dins de la plataforma mentre deixava clar que no hi ha lloc per als fraus. Ara, ell podria estar guanyant uns 7.000 € per directe. Per tant, perfectament obtindria uns 30.000 € amb les seves connexions.

És molt curiós veure com el seleccionador treu temps per dedicar a la seva nova afició al Mundial de Qatar. És admirable i mereix tota la recompensa que s'està guanyant per publicar el contingut a les xarxes.

On gasta els diners Luis Enrique?

Molt lluny d'allò que podria ser una decisió normal, Luis Enrique ha sorprès tothom al seu espai virtual amb la decisió que ha pres. L'entrenador ho ha deixat molt clar:

«Jo no m'emportaré ni un euro. Tot el que guanyi serà per a una bona causa de la qual us informaré en el moment oportú». Per ara no ha afegit res més, però el que sí que ha quedat clar és que el gendre del jugador del Barça no es quedarà amb cap benefici.

Així mateix, Luis Enrique hauria aconseguit una altra fita. El seleccionador ha estat el creador de contingut espanyol que més ràpid ha crescut a Twitch durant el novembre, la qual cosa que pot sonar estranya, ja que no solia fer servir les seves xarxes socials sovint abans de tot això.

Ara sembla que, des que ha començat el Mundial, Luis Enrique està molt ficat en aquest món, on troba una manera de relaxar-se. Tanmateix, allò que més li importa és aconseguir aquests diners per a aquesta bona causa que ben aviat revelarà.