Sis curiositats que no coneixies sobre el teu DNI

El veritable significat del número aïllat en la part posterior està entre elles

La pàgina EXCITE comparteix aquesta llista de curiositats sobre el Document Nacional d'Identitat:

1. El Document Nacional d'Identitat va ser iniciativa de Franco en 1944, primer va ser obligatori pels presidiaris, després els homes que canviaven freqüentment de ciutat per treball, més endavant els homes que residien en ciutats superiors a 100.000 habitants, després els homes de ciutats d'entre 25.000 i 100.000 habitants, després les primeres dones a tenir DNI van ser les que viatjaven per raó de treball, i a poc a poc es va anar normalitzant el document fins a arribar a la situació actual.

2. Les tres línies de nombres que hi ha en l'inferior de la cara posterior del DNI són només dades de seguretat del document, és fals que les fletxes entre els nombres apunten cap a la dreta si el propietari té antecedents penals o que el nombre que apareix aïllat significa quantes persones a Espanya tenen el teu mateix nom. Aquest nombre no vol dir gens.

3. És cert que ningú al país té el número tretze de Document Nacional d'Identitat, aquesta xifra li corresponia a la infanta Cristina, però per superstició van decidir saltar-ho.

4.  El DNI espanyol ha tingut, de moment, set dissenys diferents. El primer era verd i tenia dibuixada una àguila imperial, símbol franquista.

5. El rumor que diu que el nostre nombre de DNI va pertànyer abans a una persona que ha mort, és totalment fals. Un nombre de document sempre estarà vinculada a un sol nom per llei.

6. Franco va reservar els 100 primers nombres de DNI per repartir-los al seu gust. Ell es va quedar el número u, la seva esposa el dos i la seva filla el 3. Els nombres del 10 al 99 estan reservats a la família reial.