IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Revelen el secret més ben guardat de la Casa Reial sobre Elionor i Sofia

Les filles dels reis estan seguint els camins dels seus pares

Família Reial als premis Princesa de Girona
Les filles dels reis estan seguint els camins dels seus pares | Europa Press (David Zorrakino)

Ja fa diverses setmanes que la infantaSofia va fer el seu debut oficial, parlant per primera vegada en públic. És per aquest motiu que la seva popularitat ha crescut, igual que ho va fer en el seu dia el de la seva germana Elionor.

Sofia no és l'hereva, però això no impedeix que acapari l'atenció de mitjans. La filla petita dels reis té un caràcter diferent del de la seva germana, tot i que des de la Casa Reial estan fent tot el possible perquè no es noti cap mena de diferència entre totes dues.

Per la seva banda, la princesa Elionor cada vegada està més compromesa amb el seu paper d'hereva. La primogènita ha fet diversos discursos i va agafant taules en tot allò que el rei Felip li ha ensenyat. És per aquest motiu que molts veuen en Elionor una gran semblança al seu pare.

Sofia i Elionor, camins separats

La infantaSofia és més semblant a la seva mare que al seu pare, en canvi, i tot i ser més jove que la seva germana, va marcant un camí en el caràcter i l'estil més definits que els d'Elionor. Fins i tot físicament s'assembla més a la reina Letícia, mentre que Elionor llueix trets facials del seu pare. 

La manera de vestir de Sofia també s'assembla molt a la de la seva mare. Molts diuen que això és degut al fet que Felip passa més temps amb Elionor, tot preparant-la per ser princesa, mentre que la infanta està més amb la seva mare.

Les persones més crítiques amb Letícia creuen que ella s'ha carregat la relació entre les seves filles, ja que s'hauria encarregat de separar-les, una per un camí, i l'altra, per l'altre. Com sempre, això no són més que especulacions, alguna cosa amb el que la reina porta vivint molts anys.

Durant el minut de silenci que la Família Reial va guardar com a homenatge a les víctimes del coronavirus, la filla menor dels reis va apostar per un vestit negre de tall recte que feia recordar als estilismes de Letícia. No només això, sinó que els gestos són idèntics als de la seva mare, de la mateixa manera que passa entre la princesa Elionor i el seu pare, el reiFelip.

Sofia està seguint el camí de la seva mare, mentre que Elionor guarda aquest toc més seriós, educat i aporta certs matisos infantils en alguns dels seus 'looks'. La princesa sempre ha estat una nena molt educada i tímida, com la seva germana, tot i que aquesta és més extravertida. Això sí, en l'altura les nenes segueixen clarament el camí del seu pare.


Comentaris

envia el comentari