Imatge d'arxiu de la princesa Elionor i la infanta Sofia

Elionor i Sofia tornen a la rutina: Surten per primera vegada de casa

Les noies s'han desplaçat amb els seus pares

La princesa Elionor i la  infanta Sofia van sortir per primera vegada al carrer aquest divendres 19 de juny i ho van fer per celebrar amb el seu pare  Felip VI  el sisè any com a rei d'Espanya. Les filles dels reis van sortir de casa per anar al costat dels seus pares a un acte cultural, després de finalitzar el curs escolar 2019/2020. Mentre Letícia i Felip van continuar amb la seva agenda oficial al llarg de l'any, les petites es trobaven en una classe virtual.

Aquest divendres va significar el primer dia des de feia 15 dies que es veien els quatre junts i va ser per acudir a un espectacle de flamenc. L'última vegada va ser durant el minut de silenci per les víctimes del coronavirus, un acte que es va desenvolupar als jardins del Palau de la Zarzuela.  En aquell temps, les filles dels reis d'Espanya anaven vestides de rigorós negre i visiblement afectades per la crisi sanitària de la Covid-19.

Anteriorment, les petites ja havien donat la cara a través d'un vídeo on donaven les gràcies «a totes les persones que estan ajudant i cuidant als altres» i fins i tot acabaven el seu discurs desitjant que «tot això passi aviat». Sens dubte les joves han estat molt actives durant la quarantena, tant és així que fins i tot han fet una videoconferència amb el Cercle de Belles Arts per a llegir 'El Quixot' en directe.

Ara, Leonor  i Sofia han tornat a realitzar un dels seus hobbies favorits: acudir a actes culturals.  Després de mesos en quarantena, han presidit l'acte de presentació de la campanya 'Spain for sure' al Museo del Prado de Madrid. Sens dubte un acte emocionant per a la futura reina d'Espanya i la seva germana.

Revelen el secret més ben guardat de la Casa Reial sobre Elionor i Sofia

Ja fa diverses setmanes que la infanta Sofia va fer el seu debut oficial, parlant per primera vegada en públic. És per aquest motiu que la seva popularitat  ha crescut, igual que ho va fer en el seu dia el de la seva germana Elionor. Sofia no és l'hereva, però això no impedeix que acapari l'atenció de mitjans. La filla petita dels reis té un caràcter diferent del de la seva germana, tot i que des de la Casa Reial estan fent tot el possible perquè no es noti cap mena de diferència entre totes dues.

Per la seva banda, la princesa Elionor  cada vegada està més compromesa amb el seu paper d'hereva. La primogènita ha fet diversos discursos i va agafant taules en tot allò que el rei Felip li ha ensenyat. És per aquest motiu que molts veuen en Elionor una gran semblança al seu pare. La  infanta Sofia  és més semblant a la seva mare que al seu pare, en canvi, i tot i ser més jove que la seva germana, va marcant un camí en el caràcter i l'estil més definits que els d'Elionor. Fins i tot físicament s'assembla més a la reina Letícia, mentre que Elionor llueix trets facials del seu pare. 

La manera de vestir de Sofia també s'assembla molt a la de la seva mare. Molts diuen que això és degut al fet que Felip passa més temps amb Elionor, tot preparant-la per ser princesa, mentre que la infanta està més amb la seva mare. Les persones més crítiques amb Letícia creuen que ella s'ha carregat la relació entre les seves filles, ja que s'hauria encarregat de separar-les, una per un camí, i l'altra, per l'altre. Com sempre, això no són més que especulacions, alguna cosa amb el que la reina porta vivint molts anys.