Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Sofia Suescun somrient a càmera al costat d'una retallada de Kiko Jiménez mirant seriós cap a on aquesta ella i un emoji plorant

Sofía Suescun, entre llàgrimes per haver d'acomiadar-se de Kiko: 'El teu major fan'

Sofía Suescun no ha pogut evitar trencar a plorar després de deixar el seu xicot per marxar a 'Supervivientes All Stars'

Sofía Suescun, una de les figures més estimades i polèmiques del panorama televisiu, torna a tenir protagonisme per un moment carregat d'emocions. La influencer i exconcursant de diversos realities s'ha acomiadat de la seva parella, Kiko Jiménez, entre llàgrimes abans de partir cap a la nova edició de Supervivientes All Stars.

Selfie de Sofía Suescun i Kiko Jiménez a punt de donar-se un petó mentre prenen el sol
Sofia Suescun ha aconseguit forjar una relació sòlida amb Kiko Jiménez | Instagram, @sofia_suescun

Aquest comiat ha estat especialment dolorós per a Sofía, que ha deixat clar com odia aquest tipus de situacions. És clar, perquè ha passat molt poc temps amb el seu noi després que ell hagi tornat de Supervivientes. A més, l'andalús li ha dedicat unes paraules que li han arribat a l'ànima.

Sofía Suescun trenca a plorar en acomiadar-se de Kiko Jiménez

El pròxim dijous 20 de juny arrenca l'edició més especial del reality de supervivència: Supervivientes All Stars. I Sofia Suescun és una de les concursants. Per tant, amb la resta dels seus companys, ja ha deixat Espanya i ha emprès rumb a Hondures.

El moment del comiat entre la navarresa i el seu noi, Kiko Jiménez, ha estat el més dur per a ella. Així ha quedat documentat a xarxes socials, on tots dos han compartit missatges emotius que revelen la profunditat de la seva relació. I una de les situacions que ha fet plorar la noia ha estat la dedicatòria especial que ell li ha fet.

El de Jaén ha mostrat el seu suport incondicional a Sofia amb una publicació a Instagram, on ha expressat els seus sentiments de manera sincera. Ha escrit: “Després d'estar tres mesos separats, torno a casa ia penes hem pogut passar una setmana junts”.

“Avui tot just toca acomiadar-nos de nou. La que te'n vas aquesta vegada ets tu, però he de dir que aquests dies han estat màgics. On semblava que no havia passat el temps, el mateix amor i la mateixa passió que sempre hem sentit, gràcies per fer-me tan feliç”.

Al que ha afegit: “Res no ha canviat ni res no canviarà entre nosaltres. Sempre hem estat connectats, estaré esperant-te com tu m'has esperat a mi. Sento tanta admiració per tu...”.

“Ets una gran dona, la dona de la meva vida. T'estimo, soc el teu major fan”.

Aquestes paraules han fet que Sofía Suescun hagi trencat a plorar i hagi deixat clar que no suporta haver de separar-se de Jiménez. Exactament, ha dit a les seves stories sobre la publicació d'ell: “Plorant des que he llegit la primera paraula. Odio els comiats, t'estimo bebé”.

Captura d'una storie de Sofia Suescun en primer pla on se la veu plorant a càmera
Sofia Suescun s'ha mostrat plorant després d'acomiadar-se de Kiko | @sofia_suescun

És més, ha compartit un altre vídeo de si mateixa, camí a l'aeroport, plorant a mars per deixar enrere altres persones de la seva vida. En concret, la mare, el germà i la seva mascota.

Sofia Suescun afronta Supervivientes All Stars amb il·lusió

Sofia Suescun s'ha convertit en una cara familiar per als seguidors dels concursos a Espanya. El seu carisma i la seva habilitat per generar contingut que ressona al públic l'han portat a guanyar edicions anteriors de Gran Hermano i Supervivientes. Aquesta vegada, la seva participació a Supervivientes All Stars promet ser igualment intensa i plena de moments memorables.

Abans de la seva partida, ella ha compartit els seus sentiments amb els seus seguidors, admetent com és de difícil per a ella acomiadar-se de Kiko. Però la veritat és que un cop ja a punt de prendre el vol a Hondures se l'ha vist riallera, il·lusionada i amb ganes d'afrontar aquesta nova aventura.

Captura de Sofia Suescun, Abraham García, Olga Moreno i Sofia Suescun a l'aeroport abans de viatjar a Supervivientes
Sofia Suescun ha emprès la nova aventura amb els seus companys | Mediaset

La singular edició del reality de Telecinco ha generat una gran expectació entre els seguidors del programa. Aquesta versió especial reuneix alguns dels concursants més destacats d'edicions anteriors, que tornaran a enfrontar-se als desafiaments de la supervivència als Cayos Cochinos. Per això la navarresa no ho tindrà gens fàcil per aconseguir proclamar-se guanyadora en aquesta ocasió.