YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

Sofia Suescun, operada d'urgència

La guanyadora de 'GH' i 'Supervivientes' ha explicat el seu actual estat

Imatge de Sofia Suescun en un plató de Telecinco
Sofia Suescun ha estat intervinguda d'urgència | Telecinco

Sofia Suescun sempre és notícia per alguna cosa. La col·laboradora de Telecinco aconsegueix sempre estar en el focus mediàtic, ja sigui per la seva vida, per la de la seva mare o per la de les seves parelles.

L'actual parella de Kiko Jiménez té una autèntica legió de fans a les seves xarxes socials. Sofia Suescun acumula ni més ni menys que 1,2 milions de seguidors a Instagram, una autèntica bogeria. Precisament en aquesta xarxa social ha comunicat una cosa que ha deixat a tots els seus fans molt preocupats.

La filla de Maite Galdeano es troba defensant a la seva mare i al seu germà, que estan concursant en el nou 'reality' de Telecinco, 'La casa fuerte'. La seva faceta com a 'influencer' també ha aconseguit grans fites convertint-se en una de les figures espanyoles més ben pagades d'Instagram. És una fixa en aquesta xarxa social on puja contingut cada dia.

La guanyadora de 'Gran Hermano' i 'Supervivientes' ha explicat que ha hagut d'acudir a urgències després d'un greu contratemps. La jove s'ha hagut de sotmetre a una retracció gingival a la boca. Aquesta intervenció ha consistit en un empelt a la part superior de la seva dent. En cas de no haver-ho fet, ha assegurat que podria haver perdut la dent.

La intervenció de Sofia Suescun

Durant la gala d'ahir de 'La casa fuerte' la jove li va dir a Jorge Javier que no es trobava gaire bé, ja que li havien fet una petita intervenció en les seves genives. La jove va mostrar un rostre visiblement inflat. Segons ella mateixa és una cosa normal, ja que encara ha d'esperar-uns dies perquè la seva boca torni a la normalitat. Els seus seguidors s'han preocupat molt per ella, encara que la pròpia Sofia li ha tret importància.

La realitat és que Sofia podria haver perdut la dent. Per sort per a ella tot s'ha solucionat de la millor manera possible, i en el menor temps possible. S'espera que Sofia Suescun segueixi acudint a les gales i als debats del nou reality per seguir defensant la seva mare i el seu germà.


Comentaris

envia el comentari