Rocío Carrasco de cara

Sola i canviada: Rocío Carrasco reapareix i els comentaris bullen

Rocío Carrasco reapareix després d'estar desapareguda dels mitjans a causa dels preparatius del seu nou documental

Rocío Carrasco ha anat a la desfilada del dissenyador Palomo Spain, amb qui té una bona amistat. L'esdeveniment va tenir lloc al carrer madrileny Paseo del Prado la tarda de dijous 7 d'octubre a què han acudit cares conegudes.

Feia un temps que la filla de 'La Més Gran' es trobava allunyada dels focus mediàtics i els esdeveniments públics. Des de la seva última aparició al programa de 'Sálvame' fa poc més d'un mes no s'ha tornat a saber res sobre ella.

En aquesta visita va voler desmentir les declaracions dels seus familiars que posaven en dubte la veracitat i existència dels escrits de la cantant. En ella, va deixar clara la seva postura i va afirmar rotundament que el diari existia i que ells ho sabien.

Des d'aquest moment es va allunyar de les càmeres per centrar-se en els enregistraments i preparatius del seu nou documental. En unes setmanes veurem el resultat que tant de temps l'ha mantingut ocupada. A més, tots estem ansiosos de conèixer els secrets que amaga el clan de la Jurado que no vol que surtin a la llum.

Aquesta setmana s'ha donat un petit descans i ha anat a un esdeveniment de moda que organitzava el conegut dissenyador. S'ha vist molt somrient i amb alguns canvis en la seva aparença, el que ha provocat una infinitat de comentaris.

Rocío Carrasco, reapareix molt canviada en una desfilada de moda

Després de molts anys allunyada dels focus mediàtics, Rociíto va tornar a la petita pantalla per explicar la veritat que s'ha ocultat tot aquest temps. Amb el seu documental 'Rocío, Contar la Verdad para Seguir Viva' va causar una gran sensació que perdura mesos després de la seva finalització.

Des d'aleshores, la filla del boxejador s'ha col·locat en l'objectiu de la premsa del cor i en el centre de totes les crítiques. Per això, després d'estrenar la seva secció al programa presentat per Carlota Corredera, va decidir agafar-se un petit descans.

Aquest ha coincidit amb els enregistraments de la nova temporada del seu documental, el que ha fet que estigui allunyada durant molt de temps. Aquesta setmana ha decidit tornar a la vida pública i ha assistit a un esdeveniment a què va ser convidada per un amic.

Rocío Carrasco s'ha deixat veure en la desfilada organitzada per Palomo Spain a la tarda d'aquest passat dijous. Aquest es va celebrar al Pasaje de la Luz, a Madrid, acompanyat de l'Orquestra Simfònica on van anar molts famosos.

Va estar en tot moment somrient i molt tranquil·la, però hi va haver diversos detalls que no es van escapar de la mirada pública. Tots apuntaven que la seva imatge era molt diferent de la que vam veure a principis d'any. Es va poder observar que el seu rostre estava canviat, molt més estilitzat i rejovenit.

Va lluir un espectacular look combinant el verd llima amb un bordeus que combinaven a la perfecció. A més, va portar el seu característic pentinat deixant el lateral rapat que llueix des de fa alguns anys.

Allà va compartir espai amb personatges rellevants de l'esfera pública, com l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, o la secretària de cultura Andrea Levy. A més, va coincidir amb alguns amics seus com Boris Izaguirre o Fiona Ferrer.

Va evitar fer en tot moment alguna declaració respecte al seu nou documental i va voler gaudir de l'esdeveniment lluny de la polèmica. Ha rebut la demanda de la seva germana Glòria per evitar que surtin a la llum els escrits, de la qual tampoc va fer esment.

Sens dubte, Rocío Carrasco es va mostrar esplèndida i amb una alegria descomunal. Esperem que l'estrena de 'En el nom de Rocíosigui imminent i descobrir la informació que ha estat oculta tants anys. Fins aleshores, només ens queda esperar i gaudir de les seves aparicions.