Rocío Carrasco amb un micròfon davant

Rocío Carrasco reacciona a la demanda de Gloria Camila: «Portarà polèmica»

Rocío Carrasco seguirà endavant amb el seu documental

Rocío Carrasco i el seu documental es troba en boca de tots des que Gloria Camila ha interposat una demanda per bloquejar el projecte. Hi ha qui assegura que Telecinco no s'atreveix a emetre'l perquè sap que podrien rebre una demanda, però no és veritat.

Rocío Carrasco està convençuda que la sèrie segueix endavant, però els seus responsables estan esperant el moment oportú, ja que el públic està desitjant veure els nous capítols. Precisament aquest és el seu objectiu: generar interès i expectació.

No obstant això, Gloria Camila no consenteix que ni res ni ningú posi en perill el benestar del seu pare, així que farà tot el necessari per protegir-lo. I per a això, defensa que el diari de Rocío Jurado és un document confidencial pel qual no pot veure la llum.

D'altra banda, una persona molt propera a Rociíto ha parlat amb 'La Razón' per revelar com se sent la protagonista de l'escàndol. I és que assegura que ha perdut la por i que no té cap impediment per continuar amb el seu pla: desemmascarar els Mohedano.

«La demanda que ha interposat la seva germana no acovardeix Rocío, així que segueix endavant amb els seus plans inicials i explicarà la seva veritat. Està convençuda que l'emissió no es retardarà i que veurem 'En el nombre de Rocío' a la tardor i no s'ajornarà fins a l'hivern».

Rocío Carrasco es justifica: «Ho ha viscut»

Antonio David Flores ha posat en perill tot el que la seva exdona va aconseguir gràcies a 'Contar la verdad para seguir viva', perquè ha guanyat la demanda als seus antics caps i el públic ha començat a dubtar de la veracitat del documental.

El jutge considera que l'acomiadament d'Antonio David es va produir de forma irregular amb l'únic objectiu de crear espectacle. De la mateixa manera, ara estan estudiant si el contingut del documental és real, o estaven seguint la mateixa estratègia.

Així, Carrasco ha vist com el seu tron s'esfondrava en qüestió de segons, ja que els fans del seu suposat botxí, anomenats 'marea blava', tenen més poder del qual sembla i insisteixen que l'única cosa que ha fet Rociíto és mentir per guanyar diners.

Tot i això, algú del seu entorn més proper ha sortit en la seva defensa per garantir que tot el que ha narrat s'ajusta estrictament a la realitat. A més, diuen que continua tenint el suport de Telecinco, encara que la sèrie s'estigui retardant unes setmanes.

«Ni té por de les conseqüències que puguin derivar de les seves paraules ni es deixa acovardir per les possibles respostes familiars. Ella sap que aixecarà polèmiques, però també que el que explica s'ajusta a la realitat que ella ha viscut».

Rocío vol desaparèixer una temporada

Rocío Carrasco és una de les persones més mediàtiques del moment, però molt pocs són els que saben on és i com es troba. Segons sembla, no vol parlar amb ningú i el seu únic objectiu és continuar el seu regnat a Telecinco.

Per la seva banda, Gloria Camila ha aconseguit que la premsa es posi a treballar per veure la reacció que ha tingut Rociíto després de l'última demanda. I és que volen saber si té por o si ha pensat una estratègia diferent per esquivar els seus problemes legals.

Tot i això, l'hereva universal de Rocío Jurado prefereix mantenir-se al marge fins que passi la tempesta, així que no parlarà amb cap mitjà. A més, els seus amics asseguren que té més força que mai i que enderrocarà qualsevol obstacle que es posi en el seu camí.

D'altra banda, José Ortega Cano està desitjant que el jutge emeti sentència perquè d'ell depèn que els seus secrets siguin compartits amb el públic. Sí, perquè els Mohedano no seran les úniques víctimes de Carrasco, sinó que el torero també podria quedar en un lloc nefast.