Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats en un escenari

La fortuna que estan a punt de rebre Kiko Rivera i Isabel Pantoja per la seva exclusiva

Isabel Pantoja i Kiko Rivera van retrobar-se a Cantora després de més d'un any sense dirigir-se la paraula

Segons sembla, Kiko Rivera i Isabel Pantoja estarien duent a terme la negociació d'una exclusiva conjunta sobre la seva reconciliació. I és que, després de la mort de la matriarca de la família, tots dos s'han retrobat i ara voldrien treure beneficis sol·licitant una gran suma de diners.

Així doncs, sembla que la vida li dona un petit respir a la 'tonadillera' després de patir un dels pitjors anys de la seva vida. Per tant, la situació a poc a poc va estabilitzant-se i a més a més li arriben bones notícies.

En els últims temps, hem vist a la cantant patir els atacs del seu fill i insinuar que havia malgastat la seva herència, però després de l'emissió de 'Cantora, la herencia envenenada', la relació de tots dos es va fracturar definitivament.

Des de llavors, entre les demandes que va rebre per part del seu fill, les polèmiques econòmiques i la mort de la seva modista i amiga han fet que el seu estat emocional es vegi perjudicat. Encara que tot això va accentuar-se la setmana passada després de la mort de la seva mare amb 90 anys.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera volen vendre la seva reconciliació

Tot i això, l'única bona notícia que han rebut a Cantora aquesta setmana ha sigut que tots dos han aconseguit recuperar la seva relació, ja que la cantant travessava una mala ratxa especialment per la pèrdua del seu estimat fill.

Moltes vegades Isabel ha demostrat com estava d'unida amb ell i el molt que l'estimava, alhora Kiko també s'ha desfet en elogis cap a la seva mare i s'ha mostrat molt protector amb ella. Tot i això, la pena va envair el cor de la cantant en veure com 'el seu petit de l'ànima' la venia als platós de televisió.

No obstant això, la mort de la matriarca ha servit perquè tots dos es retrobessin després de molt temps separats. I és que, tot i les indicacions d'Anabel, ell va decidir anar a casa a donar suport a la seva mare. Un gest que va ser molt ben rebut per part de la 'tonadillera', vivint una situació molt emocionant per ambdues parts.

Així mateix, com és habitual en ells, volen treure partit d'aquesta situació i oferir en exclusiva tots els detalls d'aquest esperat retrobament. Fins i tot, estarien disposats a parlar dels seus sentiments i com han viscut tot aquest temps distanciats.

Per a això, un conegut mitjà, del qual no s'ha revelat la identitat, els hauria ofert fer una entrevista conjunta amb la qual s'embutxacarien aproximadament uns 75.000 euros cadascun, una xifra molt sucosa que amb total seguretat no rebutjaran.

Segons María Patiño, ara es troben negociant l'oferta per aconseguir augmentar la quantitat i establir algunes pautes a seguir durant l'entrevista. «M'han explicat que Isabel Pantoja i Kiko Rivera han signat una exclusiva conjunta», va revelar la periodista a 'Sálvame'.

A més, va voler matisar que, de moment, l'únic que ha donat una exclusiva ha sigut ell i que suposarà un gran cop per a Anabel. Així doncs, en els pròxims dies, coneixerem la informació que amaga aquesta entrevista en solitari, ja que intriga conèixer la bomba que ha explicat.

Tanmateix, s'especula que el contingut oferirà el seu punt de vista sobre la relació actual amb la seva cosina, puix que considera que va intentar impedir la trobada. A més a més, les seves últimes declaracions sobre aquesta deixen en evidència la mala relació que mantenen.

I és que va assegurar que no li perdonarà a la seva cosina no suspendre les noces després del succeït i intentar malmetre en la reconciliació amb la seva mare. Així mateix, Belén Esteban coneix el contingut d'aquesta entrevista i va avançar que, en efecte, hi haurà un gran conflicte entre ells.

Així tot, tothom espera les declaracions de tots dos per conèixer la seva versió dels fets, però també es vol saber què ha de dir ell sobre la seva cosina i veure com aquesta reacciona a 'Sálvame'. Per tant, sembla que durant les pròximes setmanes hi haurà clan Pantoja per a estona.