Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega marxa de festa i demostra a Emma García que ella no l'embolica

Sonsoles Ónega ha acudit al sopar anual de Nadal de la seva nova empresa

Sonsoles Ónega ha quedat marcada el 2022. La marxa de la seva casa, Mediaset , ha provocat multitud de crítiques entre els seus vells companys. Sens dubte, per a la presentadora aquest any ha estat un abans i un després.

Atresmedia torna a estar a dalt de tot gràcies a l'audiència. Una cosa en què Sonsoles Ónega ha ajudat força. I aquesta alegria s'ha fet notòria al sopar de Nadal de l'empresa, on ningú ha faltat.

Sonsoles Ónega ha estat una de les convidades més especials. Amb ella, han acudit Pilar Rubio, Susanna Griso, Pablo Motos, Matías Prats i una llarga llista de convidats. La vetllada ha tingut lloc al teatre madrileny Soho Caixabank.

Els convidats han fet ostentació de les seves millors vestimentes. Tot i això, van haver-hi tres absències que no han trigat a fer-se notar. Parlem de Tamara Falcó, Eva González i Cristina Pedroche.

Recordem que les dues primeres han passat o estan passant per una ruptura d'allò més mediàtica, de manera que totes dues podrien no estar passant pel seu millor moment personal. Tot està per veure a les seves vides privades encara.

Qui sí que hi ha anat amb molta il·lusió és Sonsoles Ónega, nouvinguda a la família del mitjà, i s'ha convertit de seguida en una de les protagonistes de la cita. La periodista va triar vestir molt d'acord amb el seu estill.

Captura de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3.
Sonsoles Ónega al plató del seu exitós espai | Atresmedia

Com sempre, va recórrer a uns pantalons amples de tipus sastre de color negre: elegant i còmoda. Per a la part de dalt, va escollir un suèter amb un tall original a l'escot i bicolor, combinant així tot el conjunt amb aquest detall en color blanc.

Una nova vida per a la presentadora

Sonsoles Ónega ha trencat la relació amb l'arquitecte César Vidal. La notícia ha transcendit aquests dies, però hauria passat fa alguns mesos. Tots dos havien mantingut el seu festeig durant més de dos anys.

La periodista és molt hermètica per a la seva vida privada, per això ara aquesta ruptura l'està portant amb gran discreció. Aquesta no ha volgut donar cap detall de res, només hem pogut saber què passa per la seva vida per alguns comentaris que llança. Per exemple, manifestava que «s'han de tornar els regals quan es trenquen les relacions», en un moment del programa.

Instastorie Sonsoles Onega amb el seu equip
Sonsoles Ónega des del compte d'Instagram sobre la festa del seu programa | INSTAGRAM @SONSOLESONEGA

Sembla que en allò professional a Sonsoles Ónega li va de meravella, però en l'aspecte personal no és tant així. Per això ha volgut gaudir al màxim aquesta festa amb els altres companys de la cadena i del programa. Una cita que li hauria fet molt bé, ja que hauria deixat de banda les seves preocupacions per gaudir de la nit.

Tot i que ja la vam veure passar-s'ho bé amb anterioritat, la presentadora amb tot l'equip de Y ahora Sonsoles van anar a un bar a Madrid on van celebrar l'èxit del programa. Una vetllada que Sonsoles Ónega no va dubtar a compartir a les seves xarxes socials.

«Orgull d'equip», escrivia. Amb la cançó Diablita de Fabbio i Omar Montes de fons, la comunicadora sembla que s'ho va passar de cine.

Tot i la seva sortida de Telecinco, Sonsoles Ónega no es penedeix de la seva decisió, més d'una vegada l'hem vist referir-se als seus companys com a «família».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp