Laura Moure al plató de la Ruleta de la Suerte

Qui és el xicot de Laura Moure amb el que porta més de 15 anys

Laura Moure manté l'anonimat de la seva parella

Laura Moure és una cara coneguda de la televisió per ser hostessa al programa La ruleta de la suerte. Cada dia apareix a l'altra banda de la pantalla desvetllant les lletres del panell que componen una frase, una cançó o un refrany. Porta al concurs des de fa set anys i el seu somriure acompanya cada tarda els teleespectadors d'Antena 3.

Al seu compte d'Instagram, Laura Moure es presenta com algú que 'ven vocals i regala consonants'. En aquesta biografia, també es descriu com a 'model internacional', i és que Laura ha sabut compaginar la seva faceta televisiva amb el seu treball en diferents campanyes publicitàries com a imatge de firmes.

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
Laura Moure compagina la vida televisiva amb la de model | Atresmedia

Laura Moure també és actriu i model

Laura Moure va néixer a Madrid l'11 de maig de 1985. A més d'hostessa i model també és actriu, ha aparegut en nombroses sèries com Hospital Central o Al filo de la ley o interpretat petits papers en cinema com a Combustión. Després de la marxa de la seva antecessora, va començar el 2015 a La ruleta de la suerte, concurs que li ha donat la fama.

De la seva vida privada se'n coneixen alguns detalls a partir del que ha revelat al seu programa. Sabem, per exemple, que una de les seves cançons preferides és Bailando. En endevinar el concursant la frase de la cançó, la banda sonora del programa la va interpretar i va ser llavors quan la Laura en escoltar la música es va posar a ballar.

Una tarda, Moure va aparèixer amb els cabells més llargs del que és habitual i els espectadors van preguntar a què es devia el canvi d'imatge. «Els meus cabells estaven fatal, la vaig liar parda i gairebé em vaig quedar calba, tinc pèls 'de rata' i no vull estar així, em vaig posar les extensions i estic superfeliç».

Una altra vegada, l'hostessa i el presentador de La ruleta de la suerte van haver de demostrar si coneixien la lletra de cançons de l'estiu. La Laura i en Jordi escoltaven unes estrofes de cadascuna de les melodies per després endevinar de quin tema es tractava.

Amant de l'esport i la natura

Però, les seves xarxes socials sí que donen algunes pistes de la seva faceta més personal. L'apassiona l'esport i la natura, i demostra que li agrada tenir cura i mantenir-se en forma. L'hem vist practicant piragüisme al perfil d'Instagram. A més, l'any passat va confessar estar aprenent a jugar al pàdel.

En una altra ocasió ha presumit de caminar ben abrigada sobre un llac gelat. Concretament el llac San Maurici, al parc nacional d'Aigüestortes, en companyia del seu gos inseparable.

Amant dels animals, l'hostessa té un preciós pomerània que ha esdevingut tot un influencer d'Instagram. Maylo, que així es diu el gos, és el protagonista de múltiples imatges de la Laura. A més, té una altra mascota, la tortuga Emilia, uns animals als quals Moure dedica carinyets i són part important de la seva família.

La seva parella està allunyada de la fama de la Laura

La persona que ocupa el cor de Laura Moure des de fa 15 anys és un home anomenat Kiko Chica. En una de les seves publicacions a Instagram comparteix la felicitat que sent amb la seva parella. «Tota una vida i seguim sumant. Sumant-nos. Afortunada és poc!». Amb Kiko ha viatjat a nombroses destinacions i així ho ha publicat: la neu, el mar o la muntanya.

Si bé poc sabem del seu xicot, sí que coneixem el seu germà, que va protagonitzar la seva primera aparició a la televisió. Mario, germà de Laura, buscava l'amor al concurs Love Island, conduït per Cristina Pedroche. Aleshores, Moure recolzava públicament el seu germà a través de les seves històries a Instagram: «El meu germanet a la recerca d'una cunyada per a mi», escrivia divertida Laura.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp