Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega assenyala la responsable del seu acomiadament a Telecinco

Sonsoles no sap com amagar el veritable motiu

Sonsoles Ónega ha estat la gran sorpresa de Telecinco.

La seva marxa a Antena 3 ha sacsejat Mediaset i, ara, els seus companys de professió s'han pronunciat sobre aquesta qüestió. Mentre la presentadora de Ya son las ocho guarda silenci sobre què ha motivat la seva renúncia, algú ha revelat la veritat.

Una veritat que s'hauria produït darrere de les càmeres i que té relació amb un moment tens que va protagonitzar la mateixa Sonsoles. La periodista va ser protagonista d'una polèmica amb Rocío Carrasco que va desembocar en la seva decisió d'abandonar definitivament Telecinco.

Sonsoles Ónega i la persona que va motivar el seu acomiadament de Telecinco

Sonsoles Ónega s'ha convertit en el fitxatge estrella d'Atresmedia. Fa dues setmanes que la periodista va tancar el seu contracte amb la cadena de San Sebastián de los Reyes i encara continua fent parlar.

Sobretot perquè es desconeixen les causes exactes que han motivat que Sonsoles decidís marxar de la que ha estat casa seva durant anys. Ara, ha estat Diego Arrabal qui ha revelat més informació sobre aquest assumpte. Segons el paparazzi, que va ser acomiadat fa mesos de Viva la vida, va ser Rocío Carrasco qui va provocar la sortida d'Ónega de Telecinco.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Sonsoles Ónega
Segons s'explica, Sonsoles Ónega va ser clau en l'última polèmica de Rocío Carrasco. | CatalunyaDiari
 

Pel que sembla, una polèmica que va esquitxar la presentadora de Ya es mediodía amb la filla de 'La más grande' va fer que aquesta explotés. Per entendre el que va passar, cal tornar a fa uns mesos, quan Marta Riesco va assegurar haver mantingut una conversa amb Rocío.

Una trucada que Sonsoles va ratificar, assegurant que havia rebut un missatge d'una font de confiança que confirmava la notícia. La mala sort va voler que la periodista es contagiés de coronavirus i no va poder participar en el debat que es va originar amb la famosa trucada.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i Marta Riesco al programa Ya son las ocho
Sonsoles Ónega va ratificar la presumpta trucada entre Marta i Rocío. | Mediaset
 

Durant aquest temps, Rocío va sortir a donar la cara i va afirmar de manera contundent que mai havia parlat amb la xicota del seu exmarit. És més, va aportar enregistraments que confirmaven la seva versió, deixant la reportera d'Ana Rosa en evidència, assegurant que en tenia una altra que mai va mostrar.

Es va generar un gran enrenou i tot va acabar amb el veto de la parella d'Antonio David. Des de llavors, va perdre la seva credibilitat i ja no va tornar al plató d'Ana Rosa ni al de Ya son las ocho. I va passar a treballar de reportera de carrer fent algun reportatge.

Sonsoles Ónega va arribar al seu límit: «Fins aquí»

Quan Sonsoles Ónega es va reincorporar de la seva baixa mèdica, l'ambient a Telecinco estava molt carregat. Marta va travessar uns límits que mai no hauria d'haver travessat. Segons explica el paparazzi, la direcció li va prohibir a la presentadora que es tornés a parlar del tema, com també de la relació entre la reportera i l'exguàrdia civil.

Però la filla de Fernando Ónega es va quedar amb les ganes de donar la seva versió sobre el que va passar amb el suposat missatge que va rebre. La seva absència li va impedir defensar-se i, en tornar, va voler donar explicacions.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega va ser vetada pels seus caps i no va poder explicar la seva versió dels fets. | Telecinco
 

Tot i això, li ho van prohibir rotundament i això va provocar el malestar de la periodista. «Quan Sonsoles va tornar després de contagiar-se de Covid-19, li van prohibir parlar de la famosa trucada de Rocío Carrasco i Marta Riesco», relata Arrabal. «Com que no va poder explicar per què va afirmar que sí que es va produir i es va posar en dubte d'aquesta manera la seva professionalitat, va dir: 'Fins aquí'», ha explicat al seu canal de YouTube.

Pel que sembla, el veto dels seus caps va ser la gota que va fer vessar el got i se li va esgotar la paciència. Va començar a valorar la idea d'abandonar Telecinco. Ara, Ónega prepara un nou programa per Antena 3 que veurà la llum d'aquí a uns mesos on se sentirà valorada professionalment.