Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega li confirma al seu nou xicot que s'ha acabat

Sonsoles Ónega ha rebut un cop dur

Males notícies per a Sonsoles Ónega. A la presentadora no li ha quedat cap altre remei que explicar a la seva parella el cop dur i inesperat que acaba de rebre.

 

El que menys s'esperava la conductora de Ya son las ocho és que el seu cap no estigués content amb la feina dins de Telecinco malgrat el gran esforç que fa, dia rere dia, per tirar endavant dos dels programes de la cadena.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega ha fet un gran esforç durant els últims mesos. | Telecinco
 

Des de novembre de 2021, Sonsoles Ónega porta fent doblet a Mediaset España . I és que, gràcies al seu ja consolidat lloc als matins de Telecinco, els directius de la cadena van considerar que era bona idea confiar-li una de les franges que més se'ls resisteix.

En un intent per fer ombra al seu gran competidor i al seu programa Pasapalabra, Paolo Vasile va assignar a la presentadora de Ya es mediodía un nou format per intentar aixecar els índexs d'audiència que Sálvame no havia aconseguit recuperar.

D'aquesta manera, la periodista va passar a ser una peça fonamental a les tardes de Telecinco. Però ara, tot apunta que el seu camí i el de Ya son las ocho estan a punt d'arribar al seu final.

Sonsoles Ónega, la nova víctima de Paolo Vasile

Sonsoles Ónega no es pot creure que hagi de córrer la mateixa sort que Viva la vida. Aquest dimecres, 1 de juny, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una sorprenent notícia.

Mediaset España va prendre la decisió de cancel·lar, de manera definitiva, el programa presentat per Emma García. I, tot i que al principi es va parlar d'una aturada temporal durant els mesos d'estiu, finalment el format s'acomiadarà per sempre a finals de juliol.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Sonsoles Ónega ha corregut la mateixa sort que 'Viva la vida'. | Mediaset

 

Ara tot apunta que Sonsoles Ónega i Ya son las ocho seguiran els passos d'aquest format de cap de setmana. Tal com ha pogut saber Informalia, les retallades en aquesta empresa audiovisual no s'han acabat.

Segons fonts de la mateixa cadena, el següent format que s'acomiadarà dels espectadors de Telecinco en els pròxims dies serà el conduït per Ónega des de les 20.00 fins a les 21.10 hores.

I és que, malgrat comptar amb col·laboradors tan potents com Gloria Camila Ortega Mohedano, Rosa Benito o Rocío Flores, aquest programa vespertí no ha aconseguit fer ombra al totpoderós Pasapalabra.

Ara, i tot i que al principi Fórmula TV va assegurar que Sonsoles Ónega i el seu equip tenien de termini fins al 31 de juliol per aixecar la seva audiència, el camí de Ya son las ocho ha arribat al final.

Sonsoles Ónega s'assabenta de les noves propostes

D'aquesta manera, la graella de Telecinco ha quedat totalment coixa. Ara, a l'equip directiu d'aquesta empresa audiovisual li toca posar fil a l'agulla a la recerca de contingut amb què cridar l'atenció de l'audiència del nostre país.

Sonsoles Ónega ja s'ha fet ressò de les possibles propostes que poden substituir, en no gaire temps, Viva la vida i Ya son las ocho.

Primer pla de Paolo Vasile
El jefe de Sonsoles Ónega ja està pensant en les noves propostes. | GTRES
 

Segons ha pogut saber Informalia , la informació que més ressona pels passadissos de Telecinco és que el format presentat per Emma García serà reemplaçat per una proposta de La Fábrica de la Tele, tot i que encara no hi ha res decidit.

D'aquesta mateixa manera, per a les tardes de dilluns a divendres, tot apunta que estan pensant en un format dividit en dos trams o, fins i tot, a emetre una nova telenovel·la.