Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega i l'error que deixa al descobert la seva cara real

Sonsoles Ónega ha protagonitzat un moment tens

Sonsoles Ónega continua sent notícia després de l'última polèmica que ha protagonitzat al seu últim programa, Y Ahora Sonsoles. La veritat és que, des que la periodista va arribar a Antena 3, no ha deixat d'acaparar titulars molt controvertits. Ara, una distracció en ple directe l'ha col·locada de ple a l'ull públic i l'audiència té molt clara la seva posició.

A tots ens poden jugar una mala passada els nervis o la pressió, però quan ets davant d'una càmera has d'anar amb molta cautela perquè tot s'està gravant. Això mateix és el que li ha passat a Sonsoles Ónega. Un micròfon engegat durant la darrera emissió del seu programa ha provocat les polèmiques paraules de la presentadora.

Sonsoles Ónega queda en evidència en ple directe

Sonsoles Ónega és una de les presentadores de televisió més veteranes, però res pot impedir que una fallada tècnica et jugui una mala passada. Si pensem en la periodista, automàticament ens ve al cap el seu gran tarannà educat i refinat. Però, la veritat és que sota situacions de pressió, tot canviem.

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega no tenia ni idea que el micro estava engegat | Atresmedia

La filla de Fernando Ónega va protagonitzar sense saber-ho un moment una mica vergonyós que no va deixar en gaire bon lloc la periodista. La presentadora estava donant pas a un vídeo de Rosario Flores on oferia un discurs d'agraïment.

El més lògic hauria estat que una vegada que el vídeo entrés en emissió, els micròfons dels col·laboradors i presentadors quedessin silenciats. Però, durant la reproducció del vídeo, el micròfon de Sonsoles continuava engegat, podent així escoltar-se les paraules de la periodista.

Les paraules de Sonsoles es van sentir mentre el vídeo s'estava emetent: «No, no, ja t'he dit que no puc. Què faig amb el 'puto' llibre?», va dir la presentadora, sense saber que l'audiència ho estava escoltant tot.

A la tornada del vídeo, la periodista estava sostenint un exemplar de Lejos de Luisiana, ja que havien de parlar de la guanyadora del premi Planeta. Tot seguit, Sonsoles afirmava que contenta estaba de regalar llibres entre el públic:

«No em pot agradar més això, regalar llibres...», afirmava molt somrient.

Però, la periodista no tenia ni idea que s'havia sentit la seva reacció prèvia a tornar a plató. Aquestes paraules van ser recollides pels usuaris de xarxes socials, que no van trigar a criticar-ne l'actitud. Un tuiter es va aventurar a retreure l'actitud de la presentadora:

«Sonsoles, compte amb els micròfons, que se t'ha sentit dir «que faig amb el P... llibre» i estaves parlant d'un premi Planeta», escrivia l'usuari.

Sonsoles Ónega es pronuncia sobre l'acomiadament de Carmen Lomana

La presentadora ha passat unes setmanes d'allò més convulses, ja que aquesta no ha estat l'única polèmica a què ha fet front. Carmen Lomana decidia abandonar Y ahora Sonsoles , i donar per finalitzada la seva col·laboració amb el programa d'Antena 3.

Carmen Lomana
Carmen Lomana no es va sentir benvinguda al programa de Sonsoles Ónega | ATRESMEDIA

Segons va revelar la socialité, no se sentia «necessària al programa», i per això preferia no anar més al programa. «A mi m'agrada molt comunicar.... Però, no fer un passeig per res… i dir: «Ai, quin vestit més maco». Jo em quedo feliç a casa meva i em quedo aquí sempre que tingui alguna cosa interessant a dir. Si no, no», sentenciava.

Sonsoles es va pronunciar sobre la sortida de Carmen, i va afirmar que havia estat decisió seva i no del programa.