Carmen Sevilla somrient

Carmen Sevilla rep els últims resultats i el seu fill ho explica tot

Carmen està gaudint de l'afecte que ha sembrat

Carmen Sevilla ha rebut els resultats del seu esforç: anys i anys dedicant-se a la professió que tantes alegries li ha donat. Va ser actriu, cantant i presentadora, una artista molt completa que va captivar les masses, unes masses que ja l'han convertit en un mite. El 2010 li van detectar Alzheimer i cinc anys després la van ingressar a un centre especialitzat.

Carmen Sevilla, segons ha explicat el seu únic fill, ha perdut completament la consciència i fa un temps que no el reconeix. Tot i que encara té moments de lucidesa, són breus, però suficients per animar els seus éssers estimats a enviar missatges. L'últim a fer-ho ha estat el seu bon amic Juan y Medio, que sempre n'ha parlat meravelles.

Imatge de Carmen Sevilla
Carmen Sevilla ha triat un bon centre | Cedida

Carmen està rebent l'afecte que es mereix tant i el seu fill s'està encarregant de gestionar la situació a nivell mediàtic. Sap que hi ha moltes preguntes sense respostes i intenta aclarir tots els dubtes, encara que sempre des de la prudència. No revela cap dada privada perquè sap que la seva mare es troba en un panorama molt concret.

Carmen no ho sap, però els resultats de la seva feina són bons, els millors, per això no deixa de rebre mostres d'amor. Juan y Medio ha concedit una petita entrevista i n'ha aprofitat per parlar-ne, cosa que fa perquè ningú l'oblidi. Assegura que és una companya estupenda, de les quals ja no en queden, i la millor artista d'Espanya.

Sevilla va ser la primera dona espanyola que va viatjar als Estats Units i va captivar l'estranger amb el talent, un talent que encara manté. La seva mirada no ha canviat i els pocs que tenen a plaer de veure-la asseguren que manté la seva il·lusió. El més important és que no ha deixat de lluitar i que no té cap problema de salut afegit.

Carmen Sevilla: els seus problemes abans de la malaltia

Carmen és a les millors mans, de fet l'elecció de la seva residència va estar carregada de polèmica. Tots pensaven que els seus comptes bancaris estaven més que sanejats, per això el van criticar per utilitzar un centre subvencionat. A Socialité van explicar que els darrers anys de l'artista no van estar carregats de riqueses, va prendre males decisions.

Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç
Carmen Sevilla té a l'esquena una carrera brillant | TWITTER / @ESCINESPANOL

Sevilla era una amant de la interpretació, però va conèixer l'èxit molt aviat i va pensar que ja no tenia res a fer. Per això es va retirar a viure al camp fins que es va adonar que tenia massa factures pendents i va haver de tornar. La van contractar com a presentadora i cobrava més que ningú: ella s'ho mereixia, era tot.

El fill de la cantant ha parlat amb la premsa diverses vegades, ho ha explicat tot perquè no hi hagi cap rumor. És cert que la seva mare no recorda que va ser la més gran d'Espanya, però no és cert que la seva salut sigui extrema. És delicada per l'Alzheimer, encara que per sort els metges han sabut contenir el problema i controlar la situació.

Carmen Sevilla estaria molt sorpresa

Carmen és història i els seus amics ho saben, per això Juan y Medio n'ha parlat. Les seves paraules l'han situat a primera línia i torna a estar més d'actualitat que mai. «És una senyora meravellosa a qui adoro fins al dia que a mi o a ella li passi alguna cosa i després també».

Sevilla pot estar orgullosa perquè no hi ha ningú que en tingui un mal record. «És del millor que he conegut a la vida», comenta el presentador. Tothom coincideix en el mateix: és una dona irrepetible, per això segueix tan present.