Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Virginia Troconis

Virginia Troconis confirma que s'ha acabat i el seu marit s'enfonsa

Virginia assumeix que la seva vida canviarà per sempre

Virginia Troconis és una dona que sabia que aquest moment a la seva vida hauria d'arribar més aviat que tard. La model veneçolana era conscient que el seu marit es quedaria molt dolgut quan comuniqués aquesta impactant notícia.

Però, tot arriba i els moments durs de la vida cal afrontar-los de la manera més adulta possible, com ha fet el seu marit durant les últimes hores.

Virginia Troconis era conscient que el seu marit Manuel Díaz, El Cordobés, havia de prendre una decisió que li canviaria la vida del tot. Aquest dia ha arribat, per a tristesa del famós torero espanyol.

El Cordobés ha cregut oportú anunciar una cosa que ha deixat la majoria dels seus seguidors desolats però que per llei de vida s'havia de produir més aviat que tard.

Virginia Troconis ja sap que tot s'acabarà aviat

El cas és que el torero ha publicat un vídeo al seu compte d'Instagram. En aquest s'anunciava que no tornarà a torejar a partir de la temporada que ve.

Primer pla de Manuel Díaz i la seva dona Virginia Troconis, posant sormients
Manuel Díaz, 'El Cordobés' i Virginia Troconis | Europa Press

Això sí, el marit de Virginia Troconis encara el continuarem veient el 2023, un any que serà més que especial per al fill de Manuel Benítez.

«El pròxim any 2023 és un any especial per a mi. Faig 30 anys de l'alternativa i serà la meva última temporada com a torero en actiu». Així començava el vídeo que ha deixat sense paraules els fidels seguidors del torero.

«Ho afronto amb molta il·lusió. Serà tancar un cicle de la meva vida que m'ho ha donat tot, que m'ha fet ser qui soc. Amb molt d'agraïment a la meva gent, a la meva família, a la família taurina, companys, ramaders, empresaris , apoderats i toreros de plata, que sempre han estat al meu costat». «Som-hi, cap als 30 anys», ha acabat el vídeo, que ha estat comentat per nombrosos seguidors i amics del torero.

Manuel Díaz, El Cordobés, anuncia la data de la seva retirada

Sens dubte, aquest vídeo s'ha fet viral en pocs minuts i El Cordobés ha rebut el màxim afecte possible, després que la nit passada anunciés que la seva carrera a les arenes acabarà d'aquí a un any.

Manuel Díaz, Chema Díaz i Manuel Benítez
Manuel Díaz 'El Cordobés', sortint d'una plaça de toros amb el seu germà, Chema Díaz i Manuel Benítez | CatalunyaDiari

El torero ha escollit una de les estances de casa seva amb una expressió positiva i emocionada per dir als seus una cosa important. I és que la seva vida serà una altra a partir de l'any 2024.

Un dels missatges més emotius dels centenars que han respost aquest post d' El Cordobés ha estat el de la seva filla Alba Díaz. La veritat és que la seva resposta a aquest missatge tan emotiu del seu pare no podia faltar.

El missatge més emotiu després del dur comiat del torero

«T'estimo, pare», era la frase que deixava escrita Alba Díaz al bo d'El Cordobés. Com no podia ser altrament, la seva dona Virginia Troconis també li ha escrit un breu missatge on deixa clar com està d'unit el matrimoni i l'amor que es professen entre ells.

«Aquí estarem, al teu costat, sempre», deia el missatge de Troconis, al qual afegia una emoticona de cor, que deixa palès com estan d'enamorats.

Ni més ni menys que prop de 8000 likes són els que has rebut la seva publicació. I és que ha estat un post més que difícil de dur a terme per part de l'espòs de la model nascuda a Veneçuela.