Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja revela que el seu fill té un germà secret

Pantoja vol ampliar la família, però prefereix esperar un temps

Isa Pantoja va fer una promesa a la seva mare quan va fer 18 anys, expliquen que la va mirar als ulls i va dir: «Seré més famosa que tu». Evidentment, la cantant és coneguda a tot el món, però podríem dir que la seva petita ha complert les seves expectatives. No hi ha ningú que no en parli, sobretot després de l'última cosa que ha passat.

Isa Pantoja va publicar un vídeo al seu compte d'Instagram i els seus seguidors van començar a difondre un rumor: estava embarassada. Fa mesos va reconèixer que volia ampliar la família i tenir un fill amb Asraf Beno, però no és cert que ja ho hagi fet. Ella mateixa ha deixat clar que tot és una teoria sense fonament, no hi ha res de cert en allò que expliquen.

Isa és sincera, per això és el rostre més amable de la seva família, així que ha confessat alguna cosa: el seu fill Albertito ja té germans. És un secret perquè pertany a la primera relació que va tenir Alberto Isla, pare de la criatura. S'anomena Alejandro i la seva mare, Estefania, una jove que va mantenir una aventura amb Isla i que és molt discreta.

Fotomuntatge dels rostres d'Alberto Isla i Isa Pantoja
Isa Pantoja prefereix explicar tota la informació que coneix. | Telecinco

Isa vol el millor per al seu nen i reconeix que li encantaria que tingués més germanets, però de moment ha d'esperar. Ella està estudiant dret perquè vol abandonar la televisió i ara no es pot permetre fer una parada. Segons ha sortit publicat, està traient molt bones notes i els professors pensen que es convertirà en una gran advocada.

Pantoja ha explicat que vol treballar als jutjats i defensar els seus clients perquè la seva mare sempre tenia la paraula «denúncia» a la boca. Pretén que se'n senti orgullosa, per això s'ha matriculat en una universitat a distància. Li queden només dos anys, després farà el pas que tots estan esperant: el seu nou embaràs.

Isa Pantoja guanya molts diners a Telecinco

Isa s'ha convertit en una de les col·laboradores més influents de Mediaset i ho ha fet sense aprofitar-se de ningú. Podria haver guanyat molts diners parlant d'Alberto Isla, però no vol tenir problemes amb ell. Sempre serà el pare del seu fill i, a més, vol que Abertito gaudeixi del seu germà secret, que és secret perquè ningú no li posa cara.

Pantoja ha confessat la realitat als seus amics i els periodistes que estan a prop seu també estan al corrent de tot. Tot i això, no s'ha lucrat parlant del tema en cap revista: prefereix centrar-se en les seves tasques de col·laboradora. És cert que s'ha beneficiat de la família, però sempre ha explicat coses que l'afectaven únicament i exclusivament a ella.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja té un gran talent. | Mediaset

La tertuliana també treballa a les xarxes socials, és 'influencer' i patrocina marques força conegudes. També fa alguna col·laboració amb Albertito, per exemple d'acadèmies d'anglès, i es nota que el nen té molt de talent. Considera Asraf Beno el seu segon pare i entre ells hi ha una unió molt especial, malgrat que Alberto Isla està present.

Isa Pantoja té intenció de deixar-ho tot

Isa ha explicat que vol tenir un bebè i serà l'última cosa que faci de forma pública, perquè després pretén retirar-se. Tot té un límit i pensa que ja ha jugat prou a la televisió: ara somia convertir-se en una gran advocada. Ho aconseguirà perquè s'està esforçant molt, de fet, ja és una de les millors de Telecinco.

Pantoja compta amb el suport dels espectadors i també amb el d'Ana Rosa Quintana. Tothom s'ha adonat que té molta vàlua. Sobretot brilla per alguna cosa: sempre argumenta des del respecte i l'educació.