Primer pla de Pablo Chiapella seriós

Pablo Chiapella, en xoc per la notícia que acaba de rebre sobre 'La que se avecina'

Pablo Chiapella sap que el seu futur a la sèrie està en joc

Pablo Chiapella va concedir una entrevista molt especial abans del primer capítol de La que se avecina (LQSA), la sèrie més famosa de Telecinco. Els creadors han fet una nova temporada, però lamentablement no han tingut bons resultats. Tothom pensava que el primer capítol seria un èxit, com en les edicions anteriors, però no ha estat així.

Pablo Chiapella interpreta Amador Rivas, un personatge amb molta força dins de la ficció, per això té tantes escenes. Abans de l'estrena va parlar amb un grup de periodistes i va deixar clar que no pretenia ser un referent per a ningú, ben al contrari. «Ens estem rient de la persona que és així, estem explicant el que no s'ha de fer».

Pablo s'ha quedat realment sorprès quan ha rebut la dada que ha registrat el retorn de la mítica sèrie. Ho han vist 1.342.000 espectadors, una xifra força bona, però que està per sota de l'audiència d'altres temporades. L'edició número 13 ha decebut molts fans, sobretot perquè hi falta un personatge: José Luis Gil.

Pablo i els seus companys han estat atents a la salut de José Luis, que va patir un infart cerebral fa poc més d'un any. Es recupera favorablement, però necessita ajuda continua i no es pot sotmetre a la pressió del treball. Li han recomanat repòs: un temps per adonar-se que és un rostre molt estimat a Espanya.

Chiapella s'ha adonat que LQSA ha fet un 12,9 % d'índex d'audiència i la competència, un 14,1 %, cosa que ha cridat molt l'atenció. A Antena 3 emetien Hermanos, un producte molt nou que encara no té tants seguidors. Per això, Telecinco ha pres una decisió: no emetre cap capítol més, tot serà a través de plataformes digitals.

Pablo Chiapella sap que el repte era complicat

Pablo continua recuperant-se de la notícia, però té clar que no hi ha més opcions: ha de continuar lluitant pel seu somni. LQSA és una ficció que ha ajudat milions d'espectadors, és sinònim de diversió i no es mereix morir en l'oblit. La temporada 13 no té res a veure amb les altres, però l'actor pensa que «era necessari per revitalitzar la sèrie, era essencial rentar-li la cara i començar de zero».

Pablo Chiapella en un photocall
Pablo Chiapella té una carrera brillant. | GTRES

Tanmateix, Chiapella entén que els espectadors s'espanten. Necessiten temps per adonar-se que l'essència continua sent la mateixa, per això la ficció no pot morir. El problema és que a Mediaset no tenen tanta paciència i han traspassat els capítols a Amazon Prime.

L'actor ha confirmat que la plataforma emetrà la resta de la temporada, així que caldrà pagar per veure els episodis. La quota és baixa i assumible, així que els responsables de la sèrie confien que el projecte segueixi endavant. També és cert que continuen generant molts diners, malgrat que l'audiència hagi baixat de manera radical.

Pablo Chiapella ha estat molt preocupat

Pablo té clar que l'èxit és important, però hi ha una cosa que encara té més pes: la qualitat humana. En aquest joc, José Luis Gil és el millor, per això hi ha tanta preocupació per ell. Als seus problemes se n'ha afegit un de nou: ha caigut i s'ha fracturat el braç.

Chiapella ha estat atent a tots els companys i sempre està disposat a ajudar. Té una amistat molt estreta amb Cristina Medina, que també va patir un problema de salut.