Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3

Sonsoles Ónega rep l'avís que pot enviar-la novament a casa

Sonsoles es juga la seva feina plantant-se en directe

Sonsoles Ónega vivia un moment delicat dimarts passat al plató de Y ahora Sonsoles amb un dels seus col·laboradors. La presentadora revelació d'Antena 3 ha aconseguit situar la cadena com a líder a la seva franja mentre Sálvame continua lluitant pel seu lloc a la graella. No obstant això, no en va tenir prou perquè un dels seus companys va advertir la directora de la manera de procedir de Sonsoles.

Miguel Lago s'ha convertit en l'enemic d'Ónega posant-la en situacions compromeses. Però, el que va passar dimarts a la tarda va deixar la presentadora amb un pam de nas i amb el seu lloc penjant d'un fil.

Sonsoles Ónega s'enfronta a la directora del seu programa

Sonsoles Ónega va aterrar a Atresmedia per la porta gran, conscient que moltes coses depenien d'ella. Competir amb Sálvame no és una tasca fàcil, però la periodista ha sabut defensar amb escreix el seu programa. L'èxit ja és un fet i això ha donat ales a la filla de Fernando Ónega per enfrontar-se a la directora de Y ahora Sonsoles.

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega recrimina a la seva directora que no la deixi parlar | Atresmedia

Tot va passar dimarts passat, quan Sonsoles donava la benvinguda a Mar Flores i a la seva secció. Durant la rebuda, va ser interrompuda per Patricia Lennon, la directora, que li demanava per l'orellera que seguís amb el guió. «Un moment,directora, deixa'm que...», va dir demanant uns segons per rematar el que estava comentat.

Lennon semblava no acceptar la petició d'Ónega i aquesta va decidir queixar-se en ple directe. «És que no em deixa respirar, la directora, després diu la gent que anem molt de pressa, però jo també he de parlar amb les persones», va lamentar.

Imatge de Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega fa callar tothom al plató de 'Y ahora Sonsoles' | GTRES

Els presents al plató es van regirar i a la conductora no li va quedar més remei que fer callar tothom. «Una mica de silenci, per favor!», exclamava, provocant que tots callessin.

«Es paga pel silenci, el que senten, en un món tan sorollós l'absència de bullici és un nou luxe», va explicar donant pas a un vídeo. «I un avorriment», va apuntar per darrere Miguel Lago, portant-li la contrària a la presentadora.

Sonsoles Ónega queda advertida: «La gent se'ns en va»

Després del visionat del vídeo, Sonsoles tornava al plató amb un primer pla completament en silenci. Així es va mantenir durant uns segons fins que va decidir trencar-ho amb una afirmació. «Una estona callada, el silenci és un luxe», va comentar.

Va ser llavors quan Lago va intervenir de nou i li va deixar anar a Ónega «doncs ves-te'n a casa teva». «T'imagines fer tot el programa en silenci?», li preguntava l'humorista, mostrant el seu descontentament amb la idea de la seva companya. «Doncs, potser algunes persones t'ho agrairien», contestava ella.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega rep un avís perquè canviï d'actitud | GTRES

La periodista va reprendre el tema del valor del silenci i va confessar quina mena de persones són les que no aguanta. «Les que estan parlant tota l'estona», va afegir deixant caure com de complicat li resulta de vegades la seva feina a la televisió. «Et diré una cosa, bé, millor no ho dic», va recapacitar tornant-se a quedar callada.

Miguel es va rebotar davant de l'actitud de Sonsoles i es va dirigir directament a la directora, instant-la a prendre cartes sobre l'assumpte. «No, de debò, directora, demà al minut a minut mira això, que se'ns en va la gent. Total, si no parla ningú...», va advertir.

Sens dubte era una broma entre l'humorista i la presentadora per introduir el tema del silenci com un luxe. Són moltes les vegades que Lago i Ónega protagonitzen enfrontaments en directe, donant així un toc entremaliat al programa. És una fórmula que sembla funcionar, tenint en compte les dades de les audiències.