Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega revela el motiu pel qual ha fet les maletes i se n'ha anat

Sonsoles destapa la crua realitat de la seva polèmica sortida de Telecinco

Sonsoles Ónega va deixar de manera inesperada la seva feina en Telecinco. Un treball que duia exercint durant els darrers 15 anys en el grup de Paolo Vasile. Per a desgràcia del conseller delegat de Mediaset, aquest va veure com la periodista desembarcava en Atresmedia sense previ avís.

El darrer 11 de juliol, els fonaments de Telecinco van tremolar quan van veure que una de les seves presentadores estrella decidia apartar-se a un costat definitivament. Havia arribat l'hora de canviar de cadena per enuig d'Ana Rosa Quintana, presidenta de la productora Unicorn Content.

La popular presentadora i ja excap de Sonsoles, va retreure la manera de deixar el grup de comunicació de Fuencarral: no va avisar els seus caps amb antelació perquè aquests poguessin pensar en una nova estratègia televisiva per a la temporada que ve.

La polèmica de la filla de Fernando Ónega porta cua

La veritat és que, després de la marxa de la comunicadora, Mediaset no va tenir més remei que recol·locar el bo de Joaquín Prat. Ho va fer en el programa matinal que presentava la periodista, Ya es mediodía. Un espai que Prat condueix en solitari des de dilluns passat 18 de juliol.

Sonsoles Ónega portava rumiant aquesta decisió diversos mesos i, finalment, li va venir bé canviar de cromos i fitxar per la cadena de San Sebastián de los Reyes. La pròxima tardor veurem Sonsoles Ónega presentar un programa diferent. Mentrestant, algunes informacions apunten que aquesta ruptura de la periodista amb la seva ja antiga casa va ser derivada per un espinós episodi.

El detonant perquè la periodista canviés de cadena

Segons sembla, la seva marxa hauria estat provocada per un esdeveniment que va passar fa uns mesos mentre treballava en Ya es mediodía.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega està en el seu moment més complicat a tots els àmbits. | GTRES

Aquest dijous, de manera inesperada, ha sortit a la llum un moment tens que va viure Sonsoles Ónega. Parlem de l'episodi de la suposada trucada de Rocío Carrasco a Marta Riesco en un restaurant madrileny.

La polèmica reportera afirmava per activa i per passiva que havia parlat amb Rocío per telèfon. Aquesta li hauria proposat participar en un concert homenatge a la seva mare Rocío Jurado, però la dona de Fidel Albiac negava en rotund aquesta versió.

Censurada en la seva pròpia cadena

Per la seva banda, Sonsoles Ónega va rebre una informació important per mitjà d'una font propera i va donar la raó a Riesco, de la qual va ser col·laboradora en Ya son las ocho.

El cas és que, després de tota aquesta polèmica, Sonsoles va acabar contagiada de coronavirus cap al mes d'abril. En tornar a la televisió després de recuperar-se de la malaltia, no va parlar del tema ni va exposar què li havien confirmat sobre aquella misteriosa trucada.

Especialment, segons revela un conegut periodista, no se li va permetre parlar perquè Marta Riesco ja estava fora del focus en els programes de Mediaset. A Sonsoles li van indicar que aquest tema estava tancat i no podia referir-s'hi, igual que a la història d'amor entre Riesco i Antonio David.

Les fonts consultades per un excol·laborador de la casa afirmen que l'exconductora de Ya es mediodía no va veure bé que li tallessin les ales. Es va quedar amb moltes ganes de desvetllar tot allò que sabia sobre aquella trucada.

Diego Arrabal, el paparazzi i col·laborador de Telecinco, que va ser acomiadat fa tot just dos mesos, ha posat el focus en un fet molt concret. «Quan Sonsoles va tornar després de tenir Covid, li van prohibir parlar de la famosa trucada de Rocío Carrasco a Marta Riesco. Com que no va poder explicar per què va afirmar que n'hi va haver i en veure que es posava en qüestió la seva professionalitat, va dir: "Fins aquí"», ha sentenciat Diego Arrabal en el seu canal de YouTube.