La parella que necessites per Sant Valentí: sopa amb Leticia Sabater (pagant)

El preu inclou el sopar, fer-se fotos i un regal de la cantant

Leticia Sabater en un programa de televisión
El preu inclou el sopar, fer-se fotos i un regal de la cantant| Cedida

Leticia Sabater no deixa mai de sorprendre. Aquesta vegada ha decidit aprofitar la imminent celebració de Sant Valentí per tirar la casa per la finestra i fer diversos regals als seus fans. La cantant ha preparat  'productes' originals per als qui tenen parella i no sabem com sorprendre, per exemple, o simplement per persones que necessiten aire fresc a la seva vida. Algú indecís o amb falta d'idees per regalar pot demanar un vídeo en què l'actriu felicita la persona i li diu el que calgui, a través de la seva pàgina web.

Leticia Sabater ha volgut explicar a tothom a través de RAC1 per què s'ha llançat a fer regals personalitzats, com vídeos dirigint-se a algú en concret com si el conegués, després que el qui paga li expliqui coses de la seva vida o de per què es mereix una sorpresa. I els vídeos, assegura, encaixen en molts àmbits, per a moltes situacions i celebracions i per a moltes persones. 

La televisiva envia dedicatòries personalitzades a qui calgui, sempre que es pagui. Però la cosa no es queda en pantalla i es posa encara més interessant per als solters i solteres. Sabater ofereix diverses possibilitats perquè aquells que encara no gaudeixen de l'amor en les seves vides passin un Sant Valentí memorable. La seva gamma de regals personalitzats té una experiència VIP: fins i tot ofereix la possibilitat d'un sopar amb ella. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

300 euros per sopar amb Letícia Sabater a Madrid

Però sopar amb ella té un preu més elevat que els vídeos, que es poden aconseguir per 50 euros, si es tracta de dedicatòries, o 100 euros, si parlem de vídeos motivacionals o relacionats amb la dieta que segueix Leticia. La 'cita' cara a cara amb Sabater val 300 euros i qui ho pagui, a més, obté el pack complet: el sopar, la possibilitat de fer-se fotos amb ella, cosa que qualsevol fan agrairà, i un regal especial que la cantant haurà escollit amb molt d'afecte per aquella persona.

El que a priori pot semblar poc atractiu, està resultant un èxit. La xarxa vull amb la proposta de Leticia Sabater i la cantant ha assegurat a l'emissora que està rebent peticions d'arreu del món. Sembla que moltes persones somien en compartir un sopar amb l'actriu, però per desgràcia de molts, la trobada només pot fer-se a Madrid.

«Vull deixar clar que no és per lligar», recalca l'actriu a l'entrevista amb RAC1. Assegura no estar «tancada a res», però trobar parella sembla no ser la intenció de l'artista. L'únic que vol és ser «molt propera» amb els seus fans. De pas, guanya diners i, encara que no sigui l'objectiu, qui sap si podria sorgir l'amor més inesperat i algú podria repetir sopar amb Letícia, però sense passar per caixa.


Comentaris

envia el comentari