Soraya Arnelas no ensenyarà la seva segona filla a les xarxes socials

Soraya Arnelas es nega a ensenyar la cara de la seva segona filla i té motius

La cantant va donar la benvinguda a Olivia, la seva segona filla amb el model Miguel Ángel Herrera, el 27 d'octubre passat.

La cantant Soraya Arnelas està gaudint de la maternitat després d'haver donat a llum la seva segona filla, Olivia, el 27 d'octubre passat. No obstant això, a diferència del cop anterior, quan va néixer Manuela, la seva filla gran, de quatre anys, l'ex d''Operacion Triunfo' ha optat per protegir el màxim temps possible la imatge de la seva petita. Ella mateixa ha explicat que té motius justificats per fer-ho, ja que amb Manuela va ser durament jutjada i criticada i, fins i tot, va rebre comentaris molt cruels contra el nadó.

Arnelas ha admès que «la vaig ensenyar massa aviat i molts vau dir coses molt lletges, per tant cal esperar ara una miqueta». L'ensenyarà, tal com diu, «però ho faré a la meva manera i amb les meves condicions», explicava sobre la seva decisió. Tot i que, això sí, també ha promès que l'espera no serà gaire llarga i que ben aviat la podrem conèixer, «amb més tranquil·litat, a la meva manera i amb les meves condicions».


Tant Soraya com la seva parella, Miguel Ángel Herrera , estan gaudint d'aquesta etapa tan dolça. I la veritat és que la seva filla gran s'ha convertit en el millor suport durant aquestes primeres setmanes amb el nadó. "La Manuela és la millor germana gran i la més afectuosa que podíem tenir", assegurava la cantant. De moment, l'extremenya es continua recuperant del segon part, reduint pes i posant la panxa a lloc, tal com ella explica. «Diguem que estic gairebé al 80 per cent», ha explicat.

Pla de la cantant Soraya Arnelas mig somrient
Soraya Arnelas ha patit constants atacs a les xarxes socials | GTRES

La mateixa Arnelas ha confessat que la cesària ha estat molt dura. De fet, ha patit un dolorós despreniment d'uretra després de la intervenció. I ara ho explica a les xarxes socials amb comèdia. «Només puc dir que quan us preguntava que com eren les cesàries... Per què ningú em va dir el que feia mal?», es lamentava. «Que no us enganyin amb la cesària», advertia les seves seguidores.

Aquesta ha estat una experiència nova per a l'exrepresentant d'Espanya a Eurovisió, ja que la seva primera nena va néixer de manera natural. «Ningú és conscient de la feina que és portar vida a aquest món? És meravellós, però és per posar-nos un monument. Som unes valentes de la vida», destacava a les xarxes socials. «Des d'aquí reclamo menys regals per als nens, que no se n'adonen, i més atencions per a la mare», reivindicava obertament.

Els cruels atacs que va rebre la primera filla de Soraya

Des que Manuela va arribar al món, la seva primera filla, Soraya ha hagut d'enfrontar-se a contínues crítiques per sobreexposar-la a les xarxes socials. Per a ella, però, són «com casa meva, i el que no vingui amb bones formes no hi entra», ja que n'ha pogut conèixer el costat menys amable. Li van doldre els atacs dirigits a la seva filla quan va néixer, un fet que mai acabarà d'entendre. «Pujo fotos de la meva filla perquè és meva, perquè és el meu orgull i perquè vull compartir la meva felicitat», explicava.

I això no és tot, ja que Arnelas també va ser lapidada a les xarxes socials i va ser titllada de mala mare per anar a sopar amb la seva parella amb la seva filla nounata. Sens dubte, una experiència de què ha après i que no pensa repetir, portant-ho tot amb més cautela.