La sorprenent resposta de Rufián a Rosalía que ha revolucionat les xarxes socials

L'artista catalana va demanar ajuda a les xarxes perquè no sabia quina pel·lícula visionar

Rosalía
Gabriel Rufián li ha recomanat a Rosalía que visioni la pel·lícula 'Drive' | GTRES

Qui no ha tingut mai el gran dubte de quina pel·lícula o sèrie posar-se a veure en el nostre temps lliure? Diguem-li problema de segle XXI, però la cosa és que ens passa a tots, i els nostres polítics i artistes no són una excepció. Ara bé, en el cas de noms tan reconeguts com Rosalía hi ha una carta al seu favor: una enorme legió de fans disposada, a més d'esgotar en segons les entrades als seus concerts, a ajudar en qualsevol problema que tinguin. 

Rufián li recomana a Rosalía la pel·lícula 'Drive'

El passat 26 de desembre, jornada de Sant Esteve, la cantant catalana del moment no sabia ben bé quina pel·lícula posar-se, i va demanar recomanacions a Twitter: «Em recomaneu una 'peli' 'please'?». Un missatge curt i contundent, que va sumar més de 7.000 comentaris. 

Ara bé, el més destacable ha estat el del líder republicà Gabriel Rufián, que no ha volgut perdre l'oportunitat de 'parlar' amb l'artista directament. «Drive», ha estat la seva resposta. Una resposta curta però molt probablement de gran ajuda per a la cantant. No sabem si finalment Rosalía es va decantar per aquesta obra cinematogràfica, o si ha optat per alguna altra recomanació dels seus fans.

El que sí que és veritat és que, després de publicar la seva resposta, Gabriel Rufián s'ha convertit en diana de nombroses crítiques dels seus 'haters'. Molts han optat per llançar-li indirectes amb altres noms de pel·lícules, o per fer-lo desistir d'un suposat intent de flirtejar amb l'artista catalana.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari