Les sorprenents revelacions sexuals que ha deixat una concursant de 'GH VIP'

Mila Ximénez ha revelat els seus secrets sexuals deixant amb la boca oberta a la resta de concursants

Mila Ximénez participarà a 'GH VIP 7'
Mila Ximénez ha deixat amb la boca oberta a tothom amb les seves revelacions sexuals | TELECINCO

Amb la final del concurs a tocar, la casa de ‘GH VIP’ s’està destapant com mai i tots els secrets estan sortint a la llum. La casa, que ja veu a prop el final del ‘reality’, va celebrar dimecres a la nit una festa de pijames on la cosa es va descontrolar de tal manera que l’alcohol va començar a rodar per tothom, i el desenfrè, els balls i les petites bogeries pròpies de la nit van començar a estendre's acabant fins i tot amb un petó a la boca entre Estela i Adara.

Mila Ximénez en particular va ser una de les que més es va deixar anar, jugant al famós joc de beure ‘jo mai mai’, i va acabar revelant una sèrie de confessions sexuals que van deixar als seus companys i al públic, amb la boca oberta.

Mila i les seves històries sexuals, al descobert

Mila Ximénez, desenfrenada en l'última festa de 'GH VIP'
Mila Ximénez, desenfrenada en l'última festa de 'GH VIP' | TELECINCO

La cosa va començar amb la mateixa Mila Ximénez, que va etzibar durant el joc: «Jo mai mai he acceptat una bona oferta sexual vingui de qui vingui», i tot seguit, la col·laboradora va beure del got, significant això que sí que ho havia fet, per a continuació rematar: «Jo parlo per una amiga», va dir entre rialles mentre confessava que aquesta ‘amiga’, s’havia enrotllat amb tres amics d’un dels seus marits.

Després va ser Alba Carrillo qui va dir: «Jo mai mai he tingut sexe anal», i a continuació, Mila va tornar a beure, per a sorpresa de tothom, i va afegir: «I a més està molt bé». Les seves companyes estaven literalment ‘flipant’ amb les revelacions de la col·laboradora de ‘Sálvame’, però la cosa no va acabar aquí.

Estela i Adara encara havien d’afegir la seva part, assegurant que havien practicat sexe en llocs públics, concretament Estela en els lavabos d’un centre comercial i Adara en un tanatori: «Quina vergonya haver explicat això!», va dir després aquesta última una mica penedida.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari