Sorpresa a la Zarzuela: «El rei ha intentat divorciar-se fins a dues vegades»

La vida privada del rei emèrit ha estat el tema principal de l'últim 'Hormigas Blancas'

El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara
Joan Carles I hauria estat a punt de divorciar-se dues vegades | europa press

El rei emèrit don Joan Carles fa molts anys que és el centre de la polèmica per les contínuas revelacions de Corinna, per les seves comissions milionàries o pels seus comptes a l'estranger.

La seva ‘fugida’ d'Espanya ha estat l'única sortida que li ha quedat després de ser acorralat per l'opinió pública i política, i després de la pressió d'alguns partits com a PSOE i Podemos. Però un dels temes que més ha portat de cap a l'emèrit han estat les seves nombroses amants, entre les quals es troben Corinna i Marta Gayá, qui han estat les més importants.

Corinna i Marta Gayá, els seus grans amors

Telecinco ha dedicat el seu últim programa ‘Hormigas Blancas’ a la figura del rei emèrit i l'ha fet valent-se de testimoniatges experts de la casa Reial. Són molts els que han passat força temps en aquest tancat entorn, com Pilar Eyre o Jaime Peñafiel, i per això han estat al programa per explicar les seves vivències.

En primer lloc, es començava relatant la importància de la relació de Marta Gayá en la vida de l'emèrit, qui sembla que es va plantejar deixar-ho tot i separar-se de Sofia, per a casar-se amb ella: «El Rei va dir: ‘La dona que m'ha fet més feliç de totes les que he conegut’. Amb la qual continua mantenint una magnífica relació i amb la qual va estar a punt de casar-se», va apuntar Peñafiel.

A més, l’expert en la Casa Reial deixava anar la ‘bomba’: «Don Joan Carles ha estat dues vegades a punt de separar-se de la Reina, una per a casar-se amb Marta Gayá i una altra, amb Corinna».

Pilar Eyre confirmava aquesta afirmació relatant una anècdota que Joan Carles va protagonitzar amb els seus fills, als quals va reunir en un restaurant de Madrid per a comunicar-los la seva intenció de casar-se amb Corinna: «Tinc dret a viure la meva vida i vull separar-me de la vostra mare. Felip li va dir que si volia carregar-se la monarquia, endavant».

Segons Pilar Eyre, Corinna és definitivament la dona que més li va calar i de la qual ha estat més enamorat, qualificant-la com el seu gran amor: «La gent que el coneix m'ha dit que estava boig per ella. Em van explicar que en un sopar d'una fundació, el Rei no atenia res del que es deia a taula, només estava pendent d'ella».


Comentaris

envia el comentari