Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de García Ferreras durant el seu programa 'Al Rojo Vivo' de 'La Sexta'

El nou look de Ferreras a 'La Sexta' que aixeca sospites: «Porta perruca»

Pluja de missatges a les xarxes socials pel cridaner 'look' del presentador de 'Al rojo vivo'
Imatge de García Ferreras durant el seu programa 'Al Rojo Vivo' de 'La Sexta'
El nou look de Ferreras a 'La Sexta' que aixeca sospites: «Porta perruca» | Catalunya Diari

Com és habitual en les nits electorals, aquest diumenge La Sexta va ser de nou una de les cadenes que més hores va oferir sobre els comicis catalans del 14-F. Per viure un altre especial informatiu i debat polític sobre les eleccions, el canal va optar per un especial d''Al rojo vivo', anomenat 'Objetvo Cataluña' i conduït, com sempre, per Antonio García Ferreras.

L'especial començava poc abans del tancament dels col·legis electorals i durant més de sis hores de programa, el periodista d'Atresmedia i el seu equip d'analistes, van analitzar la nit electoral a Catalunya. Quelcom, però, va cridar l'atenció dels espectadors. Des del principi, a molts d'ells els va cridar l'atenció un detall del 'look' d'Antonio García Ferreras, que portava jaqueta negra i camisa blanca, però no va ser la seva roba el que va sorprendre els tuiters que van seguir la nit electoral al canal d'Atresmedia'.

«Té més densitat capil·lar, o s'ha fet un Anasagasti frontal?»

El 'look' d'Antonio García Ferreras va provocar centenars de comentaris a les xarxes socials, el cabell del periodista semblava molt més dens i negre que en altres programes on apareixia el presentador de 'Al rojo vivo'. Així les coses, els usuaris de Twitter opinaven sobre quina operació es podria haver fet perquè tingués un cabell diferent de l'habitual.

«Ferreras s'ha passat avui amb l'esprai tint gris, s'ha donat un xic violeta dels que es donaven les senyores els divendres a la perruqueria per avivar els cabells blancs?, té més densitat capil·lar, o s'ha fet un Anasagasti frontal?, poc es parla de l'implant de cabells (o el perruquí) que porta Ferreras ara mateix a 'La Sexta', tu dutxant-te per a una trucada de 'Zoom' sense imatge i Ferreras en 'prime time' amb cabell pintat al front o el meu xicot no s'adona quan em tallo els cabells, però sí quan Ferreras es tira esprai», són alguns dels comentaris que es van poder llegir sobre el tema.

Antonio García Ferreras i la imitació de Carlos Latre

D'altra banda, un dia abans de les eleccions, Antonio García Ferreras va ser un dels protagonistes del programa de dissabte 'La Sexta Noche', en prendre amb el millor humor la imitació que li feia Carlos Latre en directe. Ferreras estava parlant amb Iñaki López sobre l'especial de les eleccions catalanes d'aquest diumenge, 14 de febrer, quan va ser sorprès per la imitació del còmic castellonenc.

«Atenció, Antonio. Més informació, més periodisme. Aquí estic si em necessites per cobrir qualsevol flanc a les eleccions catalanes. Cobertura total, resistim, aguantem, informem... i sortirem a tot arreu, fins al programa de la rentadora», deia Latre imitant la veu i els gestos d'Antonio García Ferreras.

«Amb el camaleó Latre podríem fer 'Al rojo vivo', 'Más vale tarde', 'El objetivo' i fins a 'La Sexta Noche', així que ves amb compte», responia en to de broma el bo de Ferreras després de veure la imitació. «No et càpiga cap dubte», opinava per la seva banda Iñaki López, el presentador de l'espai de les nits dels dissabtes a 'La Sexta'.