Una jove famosa de Telecinco explica entre llàgrimes el motiu del seu canvi físic

La de Granada ho ha explicat tot al seu canal de 'Mtmad'

Steisy plorant
Steisy ha confessat que pateix depressió explosiva intermitent | Mtmad

Després de ser durament criticada en xarxes socials pel seu augment de pes després del seu pas per ‘Mujeres y Hombres y Viceversa', Steisy ha fet un pas endavant per a confessar, acompanyat del seu noi Pablo Pisa, quines eren les causes del seu gran canvi físic.

Visiblement nerviosa, encara que contundent, la de Granada assegurava sofrir depressió explosiva intermitent, una malaltia que malgrat ser desconeguda per al gran públic estaria causant-li a Steisy greus problemes a nivell personal.
 

Steisy explica els efectes de la seva depressió

La jove començava el seu relat assegurant que la seva intenció en explicar la seva malaltia no era fer-li pena a ningú, sinó explicar els motius que l'havien portat a engreixar tants quilos en tan pocs mesos.
 

«S'assembla una mica a la bipolaritat. En el meu cas, quan estàs feliç, estàs massa feliç, quan estàs trist, és massa trist, o quan estàs cabrejada, és massa cabrejada. És com que els sentiments i emocions les tens de gom a gom. Ets com una bomba a punt d'esclatar. Amb això, tens una acceleració de pensaments: el teu cap no per a de pensar fins al punt que et deixa esgotada mentalment, i podia estar ficada al llit 3 dies. A mi em produïa fins a tremolors, no sabia què em passava, com quan estàs morta de por i et donen suors fredes. Era com ficar-me en un pou del qual no podia sortir. Em sentia de sobte la persona més fracassada», sentenciava Steisy en el seu canal de Mtmad.

Després de veure que el seu problema empitjorava, la jove no va dubtar a demanar ajuda professional per a saber que és el que passava en el seu interior i iniciar un tractament amb la finalitat de sentir-se millor. Amb l'objectiu d'ajudar a altres persones que estan travessant pel mateix, la de Granada revelava com havia decidit posar fi a aquest trastorn.

Steisy reflexiona: «La salut mental és gairebé més important que la física»

«Vaig anar a la psiquiatra, em va veure i em va dir que si em volia medicar. Li vaig dir que no perquè tenia por als efectes secundaris… però em va dir que era necessari si volia estar bé, perquè la salut mental és gairebé més important que la física, i per això vaig preferir estar bé del cap encara que això em fes engreixar. Després vas a la psicòloga perquè t'ensenyi trucs i exercicis que t'ajudin a controlar per tu mateixa el que et passa, i així que la pastilla no et faci falta. Jo porto uns 7 mesos medicant-me», confessava.

De moment la jove ha reconegut que encara no ha trepitjat el psicòleg, tot i que ha manifestat que aviat ho farà per a poder recuperar-se del tot.


Comentaris

envia el comentari