Muntatge fotogràfic de Jorge Javier amb cara d'espantat i el rostre pixelat d'un col·laborador de Sálvame

'Supervivientes 2023': el gran secret de la nova estrella de l'edició

'Supervivientes 2023' revela el secret uns dies abans de la seva estrena

'Supervivientes 2023' ja compta amb una primera concursant confirmada i comença el compte enrere perquè el famós 'reality' s'emeti a la televisió.

I és que el programa està escalfant motors. La resta de noms encara s'han de revelar. Per això, l'audiència comença a perdre la paciència, però, el primer concursant que Bulldog TV ha presentat no ha deixat ningú indiferent.

I és que és un perfil que s'adapta perfectament a un 'reality' de l'estil de 'Supervivientes 2023'. Estem parlant d'un personatge que no quan és testimoni d'una injustícia. En efecte, es tracta de Gema Aldón, que ha mostrat aquest caràcter per afrontar la tempestuosa relació entre Ana María Aldón i el seu exmarit, José Ortega Cano.

A Gema Aldón l'havíem vist anteriorment per televisió en diverses entrevistes, especialment al 'Deluxe' , on va fer acte de presència en diverses ocasions, fins i tot passant un polideluxe.

 

'Supervivientes 2023' amaga un secret de la seva nova estrella

De Gema Aldón sabem que, a més de ser tanatopractora, també ha fet els seus primers passos actuant com a actriu en un videoclip. Però, ara té molt clar que ho donarà tot a la televisió perquè li segueixin trucant per a altres programes o potser per a nous 'realities' a Telecinco.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'
'Supervivientes 2023' ja ha començat el seu compte enrere | MEDIASET

Fa temps que ja es parlava de la bona de Gema en relació amb 'Supervivientes 2023' , i fins i tot per a una altra mena de formats, però l'únic que l'ha seduït del tot ha estat el format de Bulldog TV.

Cap a l'agost del 2022, l'andalusa va confessar a les seves xarxes socials que ja li havien proposat anar a altres 'realities'.

«A mi em van trucar per entrar a 'Pesadilla en el Paraíso', però jo no vull anar a cap 'reality' ara mateix. Jo no deixaré la meva nena sola dos mesos, l'any que ve potser sí», va exposar després de saber que Gloria Camila  hi participaria.

Gema Aldón està decidida a ser la gran protagonista

A més, assegurava el següent: «Si jo volgués anar a un 'reality', durant aquests deu anys m'han ofert infinitat de coses i hauria pogut parlar de qualsevol tema».

Primer pla de Gema Aldón al programa 'Sábado Deluxe'
Gema Aldón s'esforçarà molt al 'reality' | Telecinco

Sempre va posar de manifest que li agradaria molt anar a 'Supervivientes 2023', tot i que abans de donar el sí definitiu havia de deixar arreglades certes històries personals.

«Jo també tinc problemes i he de solucionar una sèrie de coses abans d'anar a un lloc així. Tinc problemes d'alimentació i no es pot anar a l'illa amb aquesta sèrie de problemes. He de guanyar com a mínim 20 quilos, o 30 fins i tot», explicava la noia.

La veritat és que continua esperant poder obrir el seu propi tanatori, el seu gran somni, però ara s'ha de centrar amb totes les garanties en aquesta nova oportunitat professional.

Gema està decidida a donar el millor de si al 'reality', tot i que sap que la seva mare, Ana María Aldón, té al cap que ho passarà realment malament en alguns moments.

 

La sanluquenya està preocupada pel que pugui passar a 'Supervivientes 2023'

D'altra banda, la dissenyadora sanluquenya ha deixat clar a 'Fiesta' que no serà defensora de la seva filla al plató.

«No hi aniré de defensora, perquè ella ha elegit els que la defensaran. Ella ha elegit els seus defensors i estan ben elegits».

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón no serà la defensora de la seva filla al plató | Catalunya Diari

«Em quedo amb un nus a l'estómac. No sap on es fica. És una experiència molt dura, molt més del que la gent es pot imaginar. Ella està molt nerviosa, però també està contenta», va confessar l'andalusa davant d'Emma García.

Ana María està preocupada perquè la seva filla «està molt prima. Em fa por que tingui problemes d'estómac. Això en primer lloc», ha confessat últimament.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp