Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Jorge Javier Vázquez amb el logo de 'Supervivientes'

'Supervivientes 2023': la quantitat que perdrà el pròxim guanyador per culpa d'Hisenda

'Supervivientes 2023', un 'reality' de doble tall

'Supervivientes 2023' està a punt de donar el tret de sortida. Sí, perquè el pròxim dijous arriba a les nostres pantalles el 'reality' més extrem de la televisió. Sens dubte, és el gran programa de Telecincoi l'únic capaç de reflotar una mala ratxa d'audiències.

El 'reality' és conegut per ser un dels més durs que existeixen a la televisió, i per això, els 'cachés' per concursar-hi són molt elevats. De fet, els concursants arriben a embutxacar-se grans quantitats de diners a la setmana. Però, a més a més, el guanyador s'emportarà un impressionant xec de 200.000 euros.

Això sí, Hisenda s'emporta un bon profit d'aquests 'cachés', i, sobretot, del premi del guanyador. Un tema que ha aixecat moltes polèmiques després de les declaracions de l'últim guanyador de 'Supervivientes', Alejandro Nieto.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El premi de 'Supervivientes', una arma de doble tall

Parlar de 'Supervivientes' és parlar d'un dels 'realities' preferits per l'audiència, i hi ha les dades que ho recolzen. El programa sempre aconsegueix ser líder a la franja d'emissió, i provoca tota una revolució a les xarxes socials amb cada gala o debat.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
'Supervivientes' és el 'reality' de televisió més extrem | Catalunya Diari

Els 17 concursants d'aquesta nova edició ja estan més que llestos per començar l'aventura més extrema. Els participants s'enfrontaran durant tres mesos a viure en una illa sense comoditats, sense accés al menjar, i bregant amb unes condicions que mai podrien haver imaginat.

Es tracta del programa més dur de la televisió on tant la fortalesa física com la mental hi juga un paper crucial. Per això, concursar en un programa així garanteix un bon 'caché' setmanal. Per tothom és conegut que els sous que guanyen setmanalment els participants són impressionants.

Cada personatge guanya en funció de la seva notorietat que tingui, però un gran fitxatge d'actualitat pot arribar a embutxacar-se prop de 30.000 euros setmanals. Fins i tot aquelles cares que són més desconegudes per la majoria del públic pot guanyar fins a 4.000 euros setmanals.

Però el més impactant del 'reality' és el premi per al guanyador. Després de superar els tres mesos de concurs, i salvar-se de les nominacions i comptar amb el suport del públic, el concursant s'emportarà a casa un xec de 200.000 euros.

Això sí, aquest premi té unes obligacions. En concret, Hisenda s'endurà fins a un 40% del premi final del concurs. I precisament aquest tema suscitava molta polèmica la setmana passada després de les paraules d'Alejandro Nieto, guanyador de 'Supervivientes 2022'.

Alejandro Nieto amb ulleres
Alejandro Nieto es queixava pel que Hisenda li ha tret del premi a 'Supervivientes'| GTRES

L''influencer' es queixava a les xarxes socials que d'aquells 200.000 euros, Hisenda n'havia tret un 19%. Però, a més a més, el  van avisar que això no es quedaria així. Alejandro revelava que a la declaració de la renda li traurien un altre 21%.

Si fos així, 80.000 euros del premi anirien directes per a Hisenda. Una cosa amb què Alejandro s'ha mostrat molt molest públicament. I, per si no n'hi hagués prou, les paraules de Nieto serviran d'avís a navegants que s'embarquin en aquesta nova edició. En definitiva, guanyar el premi més impressionant d'un 'reality' té uns requisits de compliment obligat.

'Supervivientes 2023' avança la seva estrena

En els darrers dies han sortit moltes especulacions sobre quan seria l'estrena del 'reality'. Però, finalment ahir, Jorge Javier Vázquez llançava una mica de llum i confirmava que dijous que ve, 5 de febrer, arribaria l'esperada estrena del concurs.

La primera gala sempre és la que arrasa als audímetres, però, el concurs té un competidor dur de rosegar: el partit de futbol Reial Madrid-Barça. Així que, de moment, només queden uns dies per veure com es baten en dol per les audiències.