Primer pla d'Emma García plorant.

'Supervivientes' esquitxa Emma Garcia després del que ha passat amb Asraf Beno

Com és realment Asraf Beno?

'Supervivientes 2023' és a la recta final i les tensions i emocions estan a flor de pell. Tots els concursants que segueixen a Hondures apunten a ser els favorits de l'audiència, però només els que tinguin més suport aconseguiran passar a la tan anhelada final del reality.

Ara mateix, Adara Molinero, Artùr, Jonan o Asraf Beno són els noms que sonen amb més força per passar a la final. Tot i això, és aquest últim el que més està donant de què parlar.

El xicot d'Isa Pantoja està despertant opinions de tota mena amb el seu concurs, arribant fins i tot a esquitxar algunes de les cares més conegudes de la cadena com Emma García. I és que la presentadora es va aventurar a defensar el concurs de Beno fa uns dies, cosa que no va ser aplaudida per tothom, sobretot en xarxes socials.

El concurs d'Asraf Beno desperta opinions de tota mena

Asraf arribava directe a donar-ho tot en aquesta nova edició de 'Supervivientes'. El model volia que el públic el conegués de debò, més enllà de ser el xicot d'Isa Pantoja. I la veritat és que ha posat tota la carn a la graella per poder captivar l'audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pel costat de supervivència, Asraf està sorprenent tothom a les proves, ja que ha aconseguit convertir-se en líder en dues ocasions. No obstant això, hi ha un punt en què falla quant a concursant i que la majoria del públic ha ressaltat: la companyonia.

Foto d'Emma García presentant 'Fiesta' a Telecinco.
Emma Garcia se la juga per defensar Asraf Beno | Mediaset

Ara mateix Asraf no compta amb cap suport a l'illa, ja que tant Adara com Jonan han carregat durament contra ell, acusant-ho fins i tot de «tergiversar» i «tenir dues cares» depenent de si hi ha la càmera o no. Això és una cosa que gran part del públic assenyala a les xarxes socials i sembla que això pot jugar en contra del supervivent.

No obstant això, n'hi ha d'altres que sí que surten en defensa de l'actitud d'Asraf Beno. Sense anar més lluny, fa unes setmanes, Emma García trencava una llança a favor després de tot el que s'estava dient sobre ell, assegurant que «és tal com se'l veu a l'illa».

Aquestes paraules van aixecar tota mena de comentaris en xarxes, arribant fins i tot a esquitxar Emma pel que havia dit. Però a la defensa de la presentadora de 'Fiesta' se sumen les paraules d'Alba Carrillo.

La que va ser col·laboradora de Telecinco també s'ha volgut pronunciar sobre el concurs d'Asraf i les seves paraules coincideixen molt amb les de la presentadora.

Alba Carrillo dona la raó a les paraules d'Emma García sobre Asraf Beno

Alba Carrillo recorria a les seves xarxes socials, concretament a Instagram, per parlar clar sobre Asraf i sobretot el que s'està dient sobre ell.

Imatge d'Asraf Beno amb el rostre seriós a 'Supervivientes 2023'
Alba Carrilo defensa Asraf Beno | Mediaset

«M'han dit el que està passant amb Asraf. Vull enviar-li tot el meu afecte perquè jo vaig treballar amb ell i per mi sempre ha estat un company excepcional. És de les poques persones que no m'ha apunyalat i que sempre m'ha enviat un missatge per veure com estava. Així que un petó a ell, i també a Isa Pantoja, que també és encantadora», expressava.

Les properes setmanes seran decisives per conèixer si, finalment, Asraf aconsegueix passar a la final de 'Supervivientes'.