Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

'Supervivientes' ja no pot amagar la malaltia d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, contra les cordes després de destapar-se la seva malaltia

Anabel Pantoja afronta la recta final de Supervivientes amb moltes possibilitats de guanyar el reality que tant se li va resistir fa anys. El cas és que a la neboda d'Isabel Pantoja l'esperen unes setmanes complicades després de superar ja els tres mesos de concurs. I tot en unes condicions que de vegades han estat extremes, però que ha pogut superar amb esforç i constància.

Durant les últimes hores, la col·laboradora de Sálvame va rebre un cop dur. El cas és que el públic de Supervivientes va decidir expulsar del reality la seva actual parella, Yulen Pereira.

Anabel Pantoja podria estar malalta des de fa setmanes

I és que el tirador hispà-cubà veia com tots dos se separaven després d'estar molt de temps als Cayos Cochinos i d'iniciar una relació en ple reality.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja i la malatia que per fi s'ha fet pública | Mediaset

La veritat és que les illes hondurenyes van assistir al comiat del xicot d'Anabel Pantoja. I aquesta no ha estat l'única notícia que ha posat al focus la tertuliana de Telecinco.

Durant les últimes hores, ha estat el seu propi programa, Sálvame, el que ha parlat sobre un assumpte que preocupa molt els que més estimen l'andalusa. La sevillana podria estar malalta encara que molts desconeixien el motiu fins fa poques hores. Després de l'adeu de Matamoros, Anabel era l'última cara de Sálvame que es podria alçar amb el gran premi final.

La malaltia que provoca 'l'enuig'' de molts

Ahir a la tarda, es va comentar al programa de Telecinco l'opció que la neboda d'Isabel Pantoja tingui la malaltia de l'ull sec. Estem parlant d'una afecció habitual que sorgeix «quan les llàgrimes no poden lubricar els ulls de manera adequada».

El cas és que la noia no pot vessar ni una llàgrima per aquest motiu, segons assenyalen des de l'espai de La Fábrica de la Tele . El programa de les tardes de Telecinco ha emès alguns vídeos en què la participant es trenca, però no s'hi aprecien llàgrimes. Un fet que ha deixat en xoc molts usuaris a les xarxes socials.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
Anabel Pantoja no pot vessar llàgrimes | Mediaset

Un dels clars exemples que demostren que Anabel pateix aquest tipus de malaltia va passar la nit passada, quan la sevillana va veure com el seu xicot era expulsat. Tot i la seva tristesa, la jove no va poder vessar ni una sola llàgrima.

Cristina Soria, experta en comunicació no verbal, ha volgut normalitzar aquest tema afirmant que Anabel «és una persona molt expressiva. És intensa i teatralitza les seves emocions perquè ella les sent així veritablement».

No és l'únic problema que té Anabel

Alhora, el doctor Jesús Sánchez Martos, col·laborador freqüent de Sálvame en assumptes mèdics, ha rebutjat aquesta possibilitat.

Anabel Pantoja
Tothom parla d'Anabel Pantoja per diversos temes | TELECINCO

Mentrestant, ningú para de parlar d'Anabel Pantoja per un altre assumpte. Es tracta dels rumors que deixen caure que podria estar embarassada després de la darrera trobada amb Yulen.

Aquest rumor s'ha comentat de ple des de l'espai on col·labora des de fa anys. Per exemple, Belén Rodríguez ha proposat una cosa a la productora del reality. Els ha demanat que Anabel es faci un test d'embaràs per confirmar o resoldre el tema.

Si bé ara com ara no hi ha proves definitives que puguin demostrar que tots dos hagin mantingut una trobada sexual completa, Jorge Javier va exposar aquest dimecres aquesta possibilitat de forma directa.

«Jo crec que Anabel ja està embarassada». Alhora, diversos usuaris a les xarxes socials han secundat aquesta opció . Però, de moment, haurem d'esperar que algun dels dos protagonistes aclareixi una mica aquest assumpte.