Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago destapa la mentida que deixa Rocío Carrasco a la vora del precipici

La periodista ha estat testimoni de com el temps li ha acabat donant la raó

Isabel Rábago és una de les grans defensores de Rocío Carrasco. La col·laboradora de Ya es mediodía sempre ha estat a favor de la filla de 'La más grande' i mai ha dubtat a confessar-ho.

Fins i tot, per la seva amiga, moltes vegades s'ha enfrontat al clan Mohedano. Recentment, amb motiu de l'estrena de la docusèrie En el nombre de Rocío, va carregar durament contra el germà de Rocío Jurado.

La veritat és que l'acusa del paper que va exercir sent el representant artístic de la cantant. Per descomptat, no és ni la primera ni última vegada que carrega contra els membres de la família més mediàtica de Rociíto.

El mes de juny passat, també va protagonitzar una picabaralla amb un familiar de la seva amiga. En aquesta ocasió, la persona en qüestió va ser la mateixa Chayo Mohedano, filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito.

Imatge d'Isabel Rábago somrient.
Isabel Rábago sempre ha donat suport a Rocío Carrasco. | Europa Press
 

Isabel Rábago va denunciar que no hi va haver judici

Isabel Rábago ha estat, en tot moment, pendent dels passos que han fet els familiars més polèmics de Rocío Carrasco. Durant anys, ha estat testimoni dels conflictes judicials que ha tingut Chayo Mohedano i el seu marit, Andrés Fernández, amb la productora de La Fábrica de la Tele.

De fet, tothom era conscient dels problemes legals que tenia la cosina de Rociíto contra els responsables de la productora de Sálvame. I és que, al llarg de tot aquest temps que ha durat el procés, la cantant ha anat informant els seus seguidors de com s'anava desenvolupant.

Així mateix, mentre relatava la seva experiència, no dubtava a enviar algun missatge de forma pública als seus detractors. Isabel, que treballa per a la cadena i també és amiga de la productora, decidia defensar l'honor d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els responsables.

I és que la periodista tenia certa informació sobre què havia passat realment el dia que es va celebrar el judici. Per aquest motiu, no va dubtar a treure a la llum la notícia a Twitter.

«Deien que buscaven justícia, presumien de ficar a la presó tothom i arribar fins al final davant els tribunals pel seu honor». «Realitat: els ofereixen diners i llavors callen, perdonen, posen la mà per cobrar i això de l'honor i la justícia per a un altre dia. Te n'has de riure», escrivia.

Immediatament, la cosina de Rocío Carrasco li responia contundent. «L'advocada. Els teus amics no t'han dit que hi ha hagut un judici on demanen perdó i reconeixen els fets? Aquí estaven asseguts tots aquest matí davant la jutgessa. Ja parlaré més endavant».

Després d'aquesta contestació, la col·laboradora de Ya es mediodía decidia eliminar el tweet. Segurament amb el propòsit de no acabar ella també perjudicada com els seus dos amics. Tot i això, tot apunta que el temps li ha acabat donant la raó.

La veritat és que la filla de Rosa Benito no s'ha pronunciat novament des de la suposada resolució del judici.

El motiu seria, ni més ni menys, que per un acord de confidencialitat. Segons Informalia, fonts properes a la filla d'Amador asseguren que les dues parts van arribar a un acord econòmic. «La xifra se situa al voltant dels 180.000 euros», afirmen. Però van aconseguir fer un tracte amb una condició pel mig.

«Que cap de les parts fes públic l'acord i que, per descomptat, la cantant i el seu marit deixessin de parlar de la productora de Sálvame».

Primer pla de Chayo Mohedano.
La filla d'Amador podria haver rebut una compensació econòmica a canvi del seu silenci. | GTRES
 

La història judicial de Chayo Mohedano amb La Fábrica de la Tele

Sens dubte, la informació que Isabel Rábago va destapar el mes de juny passat sembla indicar que és verídica. I és que la cosina de Rocío Carrasco no s'hauria pogut resistir davant d'aquesta gran temptació, malgrat que els conflictes judicials que tenia contra la productora eren summament greus.

La veritat és que aquesta batalla legal va començar quan Chayo, més d'una vegada, va afirmar que s'havia sentit «humiliada» pels seus responsables. A més, assegurava que també estava rebent assetjament des de Sálvame.

Tot i això, després de vuit llargs anys de lluita en què no es va arribar a cap acord, la situació va empitjorar. El marit de la cosina de Rociíto es va veure greument perjudicat per l''Operació Deluxe', una investigació d'espionatge que hauria fet la productora.

La Fábrica de la Tele està acusada d'un delicte de revelació de secrets a un total de 140 famosos, entre ells, Andrés Fernández. Per aquest motiu, el matrimoni no va dubtar a posar aquest conflicte en mans dels seus advocats.

Tot i això, malgrat la serietat de l'assumpte, tot apunta que tots dos han preferit acabar guardant silenci. Això sí, amb la condició de percebre una bona quantitat econòmica.