Alejandro Nieto amb ulleres

'Supervivientes', en xoc: l'últim guanyador ja s'ha gastat el premi sencer

Alejandro Nieto ha explicat què ha fet amb els diners

Alejandro Nieto es convertia en el guanyador de Supervivientes a finals del mes de juliol, de manera que s'embutxacava ni més ni menys que 200.000 €. Un premi, que per altra banda, acabava sortint car, tal com ha explicat el mateix als seus seguidors.

Així, Nieto explicava que havia hagut de pagar molt a Hisenda, ni més ni menys que el 43,5 % del premi, però encara li havien sobrat diners per invertir-los en els seus plans de futur. «He pagat la meitat del cotxe i l'altra meitat l'he finançada, i ara amb els diners de Supervivientes em compraré casa meva, si Déu vol» explicava.

D'altra banda, el noi també té la intenció de començar el seu propi negoci. «En un futur no gaire llunyà vull tenir un negoci amb el meu amic Juan Carlos. En això faré servir els meus diners i és el que tinc pensat. Com vaig dir a Supervivientes, llaurar-me un futur, tenir la meva casa i el meu cotxe i tenir una mica més de diners per poder fer qualsevol cosa», comenta.

A més a més, també hi ha els plans de boda amb la seva xicota, Tania Medina. La parella es comprometia aquest estiu i tenien intenció de casar-se el pròxim any. No obstant això, es veien obligats a posposar-ho perquè prefereixen prioritzar la compra de casa seva.

Foto de César Arévalo i Alejandro Nieto amb el xec del guanyador al plató de 'Supervivientes'.
Alejandro Nieto ja sabia en què es gastaria el premi. | Instagram @cesararevalodelgado

«Tindrem moltes crítiques amb el que us explicarem. Hem de posposar l'enllaç perquè la nostra prioritat ara és la nostra caseta, la nostra llar. Estem mirant per comprar-nos un piset. Entre això i que tenim mil coses més al cap, no tenim el temps necessari i suficient per organitzar-ho bé per a la data que volíem fer-ho», compartia Tania a les xarxes.

Alejandro Nieto parla sobre el premi de Supervivientes

Tot i això, insistien que ja senten que són un matrimoni. «Vivim junts, compartim vida, ho fem tot junts… Estem enamorats i és un dia especial, però realment ja estem casats», afegia Alejandro. D'aquesta manera, caldrà esperar per veure'ls complir el seu gran somni de passar per l'altar.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Tania Medina i Alejandro Nieto han posposat la seva boda. | Mediaset

Pel que fa a la possibilitat de tornar a participar en un altre 'reality', Alejandro té clar que ja ha demostrat tot el que havia de demostrar. Malgrat tot allò que li ha donat Supervivientes, Nieto no tornaria a participar-hi, ja que sent que no aportaria res de nou.

«Crec que seria el mateix rol i voleu una altra cosa o, fins i tot, si en altres moments ho faig d'una altra manera i no us agrada. Tal volta si fessin una edició amb tots els guanyadors o en un altre país perquè em paguin més…», afegia entre rialles.

De moment, la nova edició de Supervivientes ja escalfa motors i els possibles fitxatges no deixen ningú indiferent. Els primers noms que s'estudien hi ha Kiko Hernández o, fins i tot, Gema, la filla d'Ana María Aldón. Tothom està molt atent.

Malgrat que en diverses ocasions Hernández ha negat la possibilitat de participar-hi, aquest any s'ho està plantejant seriosament. Aquesta experiència segurament canviarà la seva vida, tot i que encara no ha dit 'sí' a la suculenta oferta de la productora.

«La vida personal de cadascú queda superexposada i encara que m'encanta compartir per aquí trossos de la meva vida, un 'reality' estil Supervivientes és massa per a mi. Això sí, ha de ser una experiència tan intensa que t'ha de canviar la vida de segur», assegurava fa un temps. Tot i això, ell mateix confirmava que l'oferta ja estava sobre la taula, però s'havia de plantejar moltes coses per acceptar-la.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp