Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Súplica a Telecinco pel dia que expulsin Olga Moreno: «No ho feu»

Marta López llança una petició als seus companys per protegir la seva amiga quan torni a Espanya

Marta López s'ha convertit en la màxima aliada d'Olga Moreno tant dins com fora de 'Supervivientes'. Durant la seva estada a Hondures, la col·laboradora de Telecinco va convertir-se en la fidel confessora de la dona d'Antonio David i, ara que ha estat expulsada, no ha dubtat a seguir donant la cara per ella.

Malgrat haver tornat a Espanya i haver-se enfrontat al tsunami mediàtic desfermat per la docu-sèrie de Rocío Carrasco, Marta López segueix mostrant el seu suport a una persona amb qui va forjar un vincle d'amistat gairebé immediat: «És meravellosa i em fa pena que no se l'estigui jutjant com a supervivent. Sembla que només ha parlat de Rocío i no és veritat. L'únic que sento parlar d'ella és que s'ha passat tot el concurs criticant Rocío Carrasco».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta López reivindica el dret a parlar d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

En la seva primera intervenció al plató de Telecinco, la col·laboradora ha volgut defensar la seva amiga de totes les crítiques que s'han deslligat per parlar de la seva família i de Rocío Carrasco durant la seva estada a l'illa. A més, també s'ha defensat dels atacs que ella mateixa ha rebut per, suposadament, haver 'tirat la llengua' la seva companya de concurs per crear més contingut i tenir visibilitat.

«Jo no he obligat Olga a dir res, per què cal vetar la seva veu si li ve de gust dir alguna cosa? La que parla és ella en primera persona, no puc dir una cosa que la pugui perjudicar. Quan he marxat d'allà ha seguit parlant amb qui li ha donat la gana. No és ximple, eh?», ha afirmat davant dels seus companys de 'Sálvame'.

Marta López ha volgut deixar molt clar que la seva amiga tenia la necessitat de desfogar-se sobre un tema que li ronda contínuament el cap i està afectant el seu pas pel 'reality': «Ella necessitava parlar, ningú ho entén? No li faré una entrevista a una amiga meva. Si ella no vol parlar, no parla, però en tenia la necessitat. Parlava de què volia i volia parlar de com era el seu marit amb ella».

A més, la segona expulsada del concurs ha respost Rocío Flores després que la jove qüestionés el seu paper de bona amiga a l'illa per haver fet tantes preguntes a Olga sobre la seva família: «Jo la respecto, però quan surti Olga sabrà si l'he 'tirat la llengua' o no. L'he seguit perquè li venia de gust parlar, sé que era conscient que a fora interessaria. No ha dit res dolent».

La petició de Marta López a Telecinco pel dia de l'expulsió d'Olga Moreno

Segons ha advertit la mateixa col·laboradora, Olga Moreno no és conscient de la gran repercussió que està tenint el testimoni de Rocío Carrasco. I és que fins i tot la malaguenya està convençuda que les coses estan en calma i el seu marit ha pogut sortir públicament a defensar-se de les acusacions abocades per la mare de Rocío i David Flores, una situació que s'allunya molt de la realitat actual que afronta la família. «Si Olga sap això no hauria parlat absolutament gens i hauria vingut», ha assegurat Marta López després de conèixer l'abast del documental.

Per aquesta raó, la col·laboradora, conscient de la rebuda que pot tenir al plató per part de Jorge Javier Vázquez, no ha dubtat a fer una petició als seus companys de Telecinco amb l'objectiu de protegir la seva amiga el dia que es vegi obligada a tornar a Espanya després de ser expulsada del 'reality'. La petició de l'exsupervivent ha sigut que Telecinco no bombardegi Olga Moreno amb vídeos sobre el que ha succeït a Espanya durant la seva absència, ja que podria esfondrar-se per tot el succeït.

«Espero que no li poseu tot des del principi perquè serà un xoc. Nosaltres calculem els episodis, pensàvem que anava de 2 en 2, que ja s'havia gravat i que tot estava molt més tranquil perquè Antonio David hauria concedit una entrevista. No crec que hagi parlat molt. Es pot esfondrar. Ella diu que tenen les seves proves, les seves veritats. Pensem que tot a la televisió s'acaba donant la volta i que ell podria haver ensenyat la seva veritat», ha comentat la col·laboradora a 'Sábado Deluxe'.