Primer pla de Marc Giró

La surrealista confessió de Marc Giró: revela què va passar en un camerino de TV3

Les paraules de Marc Giró van deixar a tothom de pedra

Si per una cosa és coneguda Marc Giró, és per parlar sense pèls a la llengua. El passat 29 de desembre, el periodista català especialitzat en moda, va visitar el programa de Joel Díaz, el 'Zona Franca'. Una entrevista repleta de dards enverinats entre el presentador, Díaz, i el convidat, Giró. A més, una confessió d'aquest últim, ho va capgirar tot. 

Marc Giró és un d'aquests professionals que vagi on vagi té èxit. Tot i les seves exagerades gesticulacions i el seu to de veu, sovint, massa elevat, el català sempre està a l'altura en tots els programes en els quals apareix. Des de presentar La Grossa de Cap d'Any 2022 fins a col·laborar a l''Està passant' presentat per Toni Soler. Marc Giró sempre triomfa. 

Durant l'entrevista al 'Zona Franca' de TV3, hi va haver un moment en què els ganivets volaven pels aires. Els dos protagonistes van decidir que era bona idea parlar sobre les aparences i, de cop hi volta, Giró va deixar caure la primera bomba. «Jo crec que tu aparentes ser més pobre del que ets», li va dir a Joel Díaz. I la resposta d'aquest va ser afirmativa.

Però la cosa no va quedar aquí. Marc Giró va afirmar que des de  petit estava acostumat al fet que tothom li digués que era molt guapo i Díaz, va aprofitar per tornar-li la faltada anterior.

«Jo estic acostumat que a mi la gent em digui: I quins ulls, i quina pell... Per mi és normal», deia Giró. Díaz va respondre: «Jo la pell no te la veig excessivament bé eh». Davant aquest comentari, l'especialista en moda va donar-li la raó al presentador. «Tens tota la raó. Sort que em maquillen aquí, tinc la pell grassa. Però el cabell sí que el tinc bé, en tinc molt».

Una confessió sense precedents

Després de tot aquest estira-i-arronsa entre ambdós, el clímax de l'entrevista va arribar quan Joel Díaz va recuperar la confessió que Marc Giró havia fet uns mesos enrere. El periodista va revelar que 25 anys enrere, va intimar amb el seu actual marit, Santi Villas, en un dels camerinos de TV3 quan feien el programa 'Les 1.000 i una' presentat per Jordi González. 

Amb tot, el programa va voler dirigir-se al camerino en qüestió. Per sorpresa de tothom, el camerino és actualment compartit pel mateix Joel Díaz amb la periodista Agnès Marquès, presentadora del 'Planta Baixa' de TV3. Es tracta del camerino 2.115 dels estudis de la cadena catalana. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp