ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Surt a la llum el dineral que va guanyar Imanol Arias a 'Cuéntame'

Ho han confirmat a 'Sálvame'

Primer pla de l'actor espanyol Imanol Arias
Confirmen quin era el sou d'Imanol Arias a 'Cuéntame' | GTRES

L'actor Imanol Arias, protagonista de la sèrie 'Cuéntame', està travessant un complicat moment personal. Té seriosos problemes amb Hisenda, que possiblement el portaran als jutjats molt aviat. Una cosa que també li succeirà a la seva companya de producció, Ana Duato.

Aquests dies, l'intèrpret no ha dubtat a concedir una entrevista a la cadena SER, concretament al programa 'El Faro', presentat per Mara Torres, un espai on ha reconegut que no ha sabut gestionar els seus diners i també que està «cansat» del seu paper a 'Cuéntame'. Ha manifestat que «fer vint anys un èxit està bé, però tota vida és terrible».

Per descomptat, aquestes paraules han fet que a 'Sálvame' es parli de la seva participació en la sèrie i del que guanyava: la xifra és realment sorprenent.

Un dineral per cada capítol

El col·laborador i paparazzi Antonio Montero és qui ha descobert els diners que cobrava Imanol Arias en els inicis de 'Cuéntame'. Així, ha revelat que ell, que dona vida al patriarca de la família Alcántara, «guanyava 10 milions de pessetes per capítol». És a dir, uns 60.000 euros.

Una quantitat realment significativa i que pot resultar escandalosa. No obstant això, cal tenir en compte que es devia al fet que la sèrie, que s'emet des de 2001 a La 1, ha estat i és un èxit. Així ho reflecteixen no només les seves audiències, sinó també els nombrosos premis que ha aconseguit, com ara diversos Ondas, Iris i fins i tot Fotogramas de Plata. És més, desperta tant d'interès en l'audència, que fins i tot fa poc ha començat a rodar-se la temporada número 21.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Arrenca el rodatge! Després de molts mesos de preparacions hem començat a rodar la temporada 21. Amb els Alcántara immersos en una celebració familiar intentant passar pàgina, entrem en un any 92 que es presenta com una gran contradicció. Espanya està vivint una festa amb les Olimpíades i l'Expo a punt d'obrir les portes, mentre la societat s'ha d'acostumar a una aturada cada vegada més alt i una incertesa que s'està colant a les llars espanyoles. Al costat dels Alcántara i els veïns més veterans veurem noves cares disposades a remoure Sant Genaro. Silvia Abascal, Lola Baldrich, Jan Cornet, Martxelo Rubio, Paula Morago, Carlos Serrano-Clark, Francisco Reis o Roger Berruezo s'incorporaran en aquesta temporada 21. Joaquim Oristrell ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a l'rodatge unint-se a l'equip de directors de la sèrie. L'equip de guió es reforça amb les incorporacions de Yolanda García Serrano i Laura Lleó. Esteu preparats per tornar a casa? @aidadelarocha

Una publicació compartida per Cuéntame cómo pasó (@cuentametve) el

Aquesta afirmació de Montero ha portat al fet que el presentador de 'Sálvame' hagi volgut intervenir. Jorge Javier Vázquez ha indicat que, encara que era una xifra elevada, no tenia res a veure amb la que guanyaven altres estrelles. En concret, ha exposat: «Sé que igual estic posant la pota, però fixa't el que dic, em semblen pocs milions. L'altre dia em van explicar, algú del mitjà, que Lina Morgan cobrava 30 milions de pessetes per capítol. És a dir, uns 180.000 euros setmanals».

Sigui com sigui, el que està clar és que Imanol Arias cobrava una bona xifra de diners per capítol. L'actor guanyava en un sol capítol el que qualsevol obté, o ni així, després de diversos anys de treball.


Comentaris

envia el comentari