Pablo Motos presentant El Hormiguero amb Trancas i Barrancas

Surt a la llum el secret de Pablo Motos per no engreixar-se a l'estiu: un aliment clau

El presentador explica com aconsegueix controlar el seu pes

El veiem cada nit a les nostres pantalles: és divertit, té carisma i, per què no dir-ho... sap cuidar-se com ningú. Així és Pablo Motos, un dels presentadors més apreciats i amb més seguidors al nostre país.

Tot i que ara no el veiem darrere de la pantalla, Motos està aprofitant al màxim les vacances d'estiu. El presentador va aconsellar desconnectar el mòbil i no parlar de política just abans d'emetre l'últim programa. I compte, perquè també va revelar un secret més.

El secret més ben guardat de Pablo Motos: Així llueix cos a l'estiu

Arriba l'agost, el mes de vacances més esperat i cobejat per la majoria d'espanyols. Amb ell podem dir que es dona el tret de sortida a plans com anar a la platja, a la piscina o sortir a les terrasses. No ens enganyem, gairebé tots estàvem esperant aquest moment.

I de la mateixa manera que la resta dels mortals, molts famosos tampoc es queden enrere. Aquest és el cas del presentador d' 'El Hormiguero', Pablo Motos. Això sí, encara li queden algunes setmanes per gaudir.

Muntatge amb una dona a la platja i una cala preciosa d'aigües turqueses de fons
Molts famosos estan ara al seu moment de vacances | Maridav, Lunamarina

De fet, només cal entrar al seu compte d'Instagram per sentir una mica d'enveja sana. A través d'ella (i de les fotos que va penjant) podem veure com està gaudint de les seves merescudes vacances. Activitats com el busseig i el surf, per exemple, hi són molt presents.

Tot i això, el que també és possible observar és el seu indubtable i atractiu aspecte físic. Pot semblar que sigui fruit de la casualitat, però res més lluny de la realitat. Just abans de marxar de vacances, Motos va revelar precisament al seu compte d'Instagram un dels seus secrets més ben guardats.

Pablo Motos ha compartit amb els seus seguidors el truc per tenir el seu físic

Pel que sembla, el presentador no ha volgut perdre l'ocasió de compartir amb els seus seguidors la manera que té de tenir cura del seu aspecte físic. De fet, començava anunciant així la seva última publicació: «Us deixo un truc per engreixar-vos menys a l'estiu».

Doncs bé, al vídeo en què surt parlant explica la forma que té de menjar sense engreixar-se i de posar-se les botes. «El nostre cervell va créixer en un ambient on hi havia molta dificultat per trobar menjar. Aleshores, calia sortir a caçar i de vegades jugar-se la vida», assenyalava.

«El nostre cervell vol menjar com més calories, millor. Com més calories tingui el menjar que et menjaràs, molt millor per si has d'estar dies sense menjar. Això és el que pensa el cervell», continuava explicant als seus seguidors. .

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara bé, el truc, segons ell, resideix en els deu primers minuts abans de cada àpat. Pel que sembla, aquest és el temps que el presentador estima oportú per enviar al nostre cervell una mena de senyal de sacietat.

Muntatge amb una dona col·locant menjar a la nevera i un cercle amb un tick verd
El truc resideix en els 10 minuts abans de cada àpat | Getty Images

«Des que tu comences a menjar fins que al teu cervell li arriba el senyal de sacietat, passen deu minuts i aquests són mortals. Durant aquests deu minuts has d'intentar entretenir-te amb una cosa que no tingui gaires calories», afegeix . Així, doncs, segons la neurociència, fent aquest truc estarem menjant entre un 20% i 30% menys.

Per tant, el que mengem durant aquest període de temps pot ser determinant a l'hora d'aprimar-se. Així mateix, el presentador també suggereix que hauríem d'eliminar el pa de la nostra dieta, i canviar-lo, si no, per altres aliments, com les olives o els fruits secs.

Recordem que, per regla general, el pa és un aliment poc saludable per al nostre organisme, i del qual no hauríem d'abusar. No obstant això, si acostumem a menjar amb ell, el millor seria sempre optar per un que sigui integral.