Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.

Surt a la llum el vertader xicot d'Anne Igartiburu, la seva edat i els seus fills

Anne Igartiburu: qui és el seu nou xicot

Anne Igartiburu s'ha anat convertint, amb el pas del temps, tot un referent de la televisió. La presentadora fa més de 20 anys que és a TVE i a hores d'ara ja és la reina absoluta de les Campanades.

Tot i això, més enllà de la seva carrera professional, intenta portar la seva faceta personal amb total discreció.

De jove, Igartiburu era molt esportista, i per això sempre es va voler preparar per ser atleta professional. Però, després de la mort de la seva mare, la comunicadora va abandonar el somni per centrar-se en els estudis universitaris.

Imatge d'Anne Igartiburu somrient i mirant a càmera
Anne Igartiburu, una de les presentadores més estimades pel públic | GTRES

I, sens dubte, la seva vida canviava el dia que decidia dedicar-se a la comunicació. «Jo estava en una empresa, on ajudava amb Producció, i vaig passar a ETB», explicava en una entrevista.

«Gravava entrevistes i presentava. Una cinta de les que vaig gravar va arribar a Telecinco, els vaig agradar i vaig començar a la cadena el 93».

La vida familiar d'Anne tampoc no ha estat gens fàcil, ja que la seva mare perdia la vida en un accident aeri el 1987.

Ramón García, Ibai Llanos i Anne Igartiburu presentant les Campanades
Anne igartiruburu és, sens dubte, la cara de les Campanades a TVE | TWITCH

«La meva mare, que també era voluntària de Protecció Civil, va perdre la vida en un accident d'helicòpter durant un rescat a Picos de Europa. La seva pèrdua va ser dura perquè em vaig quedar sense referències maternes molt jove», explicava.

«Falta la mare i s'esquerda l'eix de qualsevol família i cadascú surt com pot endavant. Del meu pare tinc records de profunda solitud perquè eren companys i jo, entre cometes, vaig haver d'ocupar el lloc de la meva mare», afegia.

Anne Igartiburu: la seva edat

Amb 54 anys, Anne Igartiburu també pot presumir d'haver tingut una llarga llista de conquestes.

Un dels seus romanços més mediàtics va ser amb Álvaro Fuster, empresari i íntim amic del Rei Felip VI, amb qui va estar el 2007. A més, també se l'arribava a relacionar amb Fran Rivera.

Era el 2004, després de tres anys de relació, quan la presentadora passava per primera vegada per l'altar amb el ballarí Igor Yebra i van adoptar una nena.

Tot i això, tot just dos anys després de donar-se el 'sí vull', van decidir posar punt i final al seu matrimoni.

Primer pla d'Anne Igartiburu
Anne Igartiburu ha tingut una atrafegada vida sentimental | GTRES

Temps després tornava a trobar l'amor amb Pablo Heras-Casado, director d'orquestra, amb qui va tenir el seu primer fill biològic.

Es van casar el 2015 i ella sempre s'havia mostrat molt feliç i enamorada del que considerava l'home la seva vida, fins que el 2021 sorprenien trencant la relació.

En conèixer-se, la mateixa Igartiburu explicava que va ser un autèntic fletxat. «Jo estava fent un programa de tarda i va arribar la convocatòria per entrevistar Pablo», explicava sobre això.

Imatge d'Anne Igartiburu passejant amb el seu exmarit.
Anne Igartiburu amb ulleres de sol passejant amb la parella | GTRES

«Era dia festiu i jo no volia anar-hi. Al final vaig ser i, bé, ho vam preparar. I entre la música clàssica, l'auditori… vam caure rendits».

Tot i posar fi a la seva història d'amor, actualment guarden molt bona relació pel bé del fill que tenen en comú.

Anne Igartiburu: els seus fills

Tot i que en l'amor no li ha anat tan bé com esperava, Anne Igartiburu pot presumir de ser una orgullosa mare de família nombrosa.

Noa, nascuda el 2001 i adoptada a l'Índia per ella i Igor Yebra, Carmen, nascuda el 2011 i adoptada el 2013 al Vietnam, i Nicolás, nascut el 2016 i únic fill biològic de la presentadora amb Pablo Heras.

« Em donen la vida. Elles són la meva guia, les meves mestres. Una és índia i una altra vietnamita. Encara que van venir petites, cadascuna té un caràcter diferent que reflecteix els seus gens», presumia de les dues filles grans.

D'aquesta manera, la presentadora revelava que a casa tenen una autèntica barreja d'idiomes i cultures.

«Parlem en anglès, eusquera, castellà, hindi… Les coses afectuoses les diem en eusquera, les d'ordres en castellà i les acadèmiques en anglès», explicava sobre el seu dia a dia.

«Porto les nenes a l'escola, recullo la casa, vaig a la tele, escric el guió, faig el directe, recullo les nenes, vaig a la formació de màster».

Anne Igartiburu, orgullosa mare de família nombrosa
Anne Igartiburu, orgullosa mare de família nombrosa | Catalunya Diari

I en determinat moment fins i tot van tenir a casa una nena d'acollida que «ajudava a casa i estudiava a la universitat».

Des del seu divorci, Anne assegurava que no s'havia tancat les portes a l'amor, i la veritat és que l'estiu passat ens sorprenia en deixar-se veure compartint «rialles, passejades i complicitat» amb el seu amic “especial”, l'empresari Ignacio Peralta.

Anne Igartiburu de jove: les fotos

Durant els anys, el canvi que ha experimentat Anne Igartiburu es fa més que visible.

Anne Igartiburu el dia del casament
Anne Igartiburu el dia del casament | Catalunya Diari

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!