Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso emocionada

Susanna Griso confessa que la relació ha acabat i que ja no tornarà

La presentadora confirma l'acomiadament d'un col·laborador polèmic

Susanna Griso ha vist com Espejo Público ha trobat justificat que un dels seus col·laboradors estrella dels últims anys no segueixi apareixent al programa d'Antena 3. I és que la cadena d'Atresmedia tenia clar que volia donar pas a cares noves. Volia treure's del mig certs personatges que no li han fet gens de bé a l'espai presentat per Susanna Griso.

La veritat és que a molts els agafava desprevinguts quan una coneguda publicació del món rosa informava aquest dimarts d'una cosa sorprenent. I és que Fran Rivera, fill de Paquirri i Carmina Ordóñez, no continuarà col·laborant en aquest programa.

Susanna Griso confirma que no tornarà mai més

Feia quatre anys i mig que Fran Rivera s'asseia a la taula de cor de l'espai que condueix Susanna Griso des de fa molts anys. A més de treballar donant el seu punt de vista a la taula d'opinió, el torero també tenia una secció pròpia. Una secció on entrevistava diversos personatges de l'actualitat.

Susanna Griso
Griso confirma que Rivera no tornarà a Espejo Público  | ANTENA 3

La veritat és que Antena 3 s'ha cansat que a través de les xarxes socials es posés el focus en moltes de les declaracions que ha fet el torero. I ha preferit prescindir-ne i donar aire fresc al format d'Antena 3.

Fran Rivera, fora d'Espejo Público després del que va fer a la competència

La veritat és que cal anar més enllà per trobar una altra poderosa raó de la seva sobtada marxa de la cadena de San Sebastián de los Reyes.

Segons la informació d'una coneguda revista, «des de fa temps volien prescindir-ne. Consideraven que feia temps que ja no aportava gaire contingut al programa, però no tothom hi estava d'acord[...]Hi havia certa oposició de pes que se'n prescindís, així que el torero es mantenia en antena. Però la seva presència al programa de Toñi Moreno a principis d'estiu ha servit com a excusa per prendre una decisió ferma». Així ho exposen des de les altes esferes de la cadena.

La gota que va fer vessar el got de la paciència d'Antena 3

Així, el cosí de Kiko Rivera va anar al programa de TelecincoDéjate querer fa dos mesos perquè l'entrevistés Toñi Moreno. Tots dos són amics des de fa temps i Fran va acceptar la invitació de l'expresentadora de Viva la vida. El cas és que aquest gest va agradar molt poc a Atresmedia. «La seva col·laboració amb Mediaset no va agradar gens a les altes esferes. I ha estat la gota que ha fet vessar el got», expliquen a aquesta revista.

Fran Rivera en un photocall
Fran Rivera es queda sense la seva cadira a Espejo Público | GTRES

L'entrevistat va parlar sobre la seva mare, els seus germans, Cayetano i Kiko, i les discrepàncies que han tingut entre ells. La veritat és que aquest assumpte no va ser ben vist pels caps de la cadena i van prendre la decisió que se'n prescindís per a la nova temporada 2022/23.

Quan el 2018 el torero va entrar a formar part de l'espai matinal de la cadena, Susanna Griso va admetre que feia més de 10 anys que intentava fitxar-lo perquè fos tertulià del programa. «M'has estat torejant deu anys fins que has acceptat», li va deixar anar al seu dia. Ell va assegurar estar molt feliç per això i va confessar que la seva família li donava suport totalment en aquest nou repte televisiu.

El programa va anunciar amb magnificència el fitxatge com a col·laborador del programa i ell deia el següent. «M'ha fet més mal la premsa taurina que la del cor», admetia tot just aterrar a Atresmedia.