Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de la presentadora Susanna Griso

Susanna Griso demana ajuda desesperada en directe: «L'hem perduda»

La desaparició de Kali ha estat un cop molt dur per a la presentadora
Fotografia de la presentadora Susanna Griso
Susanna Griso ha fet una crida a les xarxes per trobar la seva gossa | Cedida

Susanna Griso és sens dubte un dels rostres televisius més coneguts. Cada matí són milers de persones les que es peguen al televisor i trien 'Espejo Público' per a informar-se de l'actualitat abans d'anar a treballar o, amb el teletreball ja tan estès, la sintonitzen de fons mentre està treballant a casa.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]


En el seu programa, sol ser habitual que parteix del seu temps el dediquin a uns certs continguts socials, per exemple molta gent que demana ajuda perquè té algun tipus de problema. Però el que moltes vegades no és tan habitual és que sigui la pròpia presentadora la que faci una crida sol·licitant ajuda. Encara que és cert que la presentadora no utilitzo el seu programa sinó que es va valer dels milers de seguidors que té en les seves xarxes socials.

I és que Susanna Griso compartia en les últimes hores que ha perdut a Kali, una preciosa galga que va adoptar fa uns mesos i que s'ha convertit en un membre més de la seva família. Com dèiem, la periodista ha emprat el seu perfil d'Instagram per a demanar tota l'ajuda possible per a trobar-la. 


En la seva publicació va compartir dues fotografies de la seva benvolguda mascota que anaven acompanyades del següent missatge: «Ens doneu un cop de mà? Es va espantar per uns petards i està perduda. Porta xip». En el seu missatge explicava que la va veure per última vegada dissabte passat, a la urbanització de la Moraleja de la ciutat madrilenya de Alcobendas. Segons sembla, la gossa s'hauria espantat en sentir uns petards i hauria fugit sense que l'hagin pogut localitzar des d'aleshores. 

En el cartell amb les seves fotografies també afegeix que porta abric, arnès i collaret. A més demanen que no la hi persegueixi i que si se la troben «si us plau aviseu als telèfons que figuren a sota». 

Com era d'esperar, molts dels seguidors de Susanna Griso han compartit la publicació, lamentant que Kali s'hagi perdut i desitjant que la pugui trobar com més aviat millor. I alguns deixaven un comentari que feia pensar sobre l'ocorregut: «Haurien d'estar prohibits els petards, en aquest segle hi ha diversions més innòcues , mira que fan mal als pobres animals, quants s'han perdut així...». 

Susanna Griso passa un Sant Valentí diferent

La desaparició de la seva mascota es va produir un dia abans que Susanna Griso visqués un dia molt especial encara que possiblement diferent del que es podria esperar. És sabut que el diumenge va ser el dia de Sant Valentí, el dia dels enamorats. Però la presentadora no viu precisament, en aquests moments, centrada en l'amor, almenys de parella, perquè fa uns mesos es donava un temps i deixava de conviure amb el seu marit i pare dels seus fills, el també periodista Carles Torras. 

Però, malgrat aquestes circumstàncies, la periodista va poder rebre un regal d'un dels amors de la seva vida. I és que la seva filla Dorcette, de 6 anys i a la qual va adoptar en 2018, li va fer un present que li va fer oblidar qualsevol moment de tristesa o nostàlgia per no tenir a ningú al seu costat amb qui celebrar el 14 de febrer. 

La petita, com va compartir la mateixa Susanna en les seves xarxes socials, va voler dedicar-li un dibuix d'allò més bonic que segur que va emocionar moltíssim a la presentadora. Al costat d'un gran cor dibuixat li va escriure el següent missatge: 'T'estimo'. I com dèiem la feliç mare no dubto a compartir amb els seus seguidors aquest bonic detall de la seva filla petita i que li va arribar totalment per sorpresa: «Tinc el cor partío amb aquest Sant Valentí tan matiner».