Susanna Griso en la calle vestida de blanco

La nova amistat de Susanna Griso després de quedar soltera

La presentadora d'Antena 3 gaudeix el temps lliure amb les seves amigues després de la seva ruptura sentimental

Susanna Griso s'ha refugiat en el seu cercle més proper per afrontar la ruptura amb el seu ja exmarit Carles Torras. Encara que ha estat una decisió acordada, després de 23 anys de matrimoni i tres fills en comú no és una situació fàcil de gestionar i menys encara quan la periodista catalana és un personatge públic. És per això que tot el procés ha estat ple de titulars, especulacions i rumors a la premsa del cor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest sentit, hi ha hagut informacions que han apuntat com a origen de la ruptura les diferents orientacions polítiques del matrimoni, ja que Torras, periodista i actual productor executiu de la companyia 'Zeppelin' (productora de formats com 'Gran Hermano') és un reconegut independentista català. Malgrat defensar fermament la unitat d'Espanya, la presentadora d''Espejo Público' sempre ha desmentit que aquesta diferència política hagi suposat un problema en la seva relació, assegurant que fins i tot els ha unit.

Les amigues, el gran suport de Griso després de la ruptura amb Carles Torras

Després de segellar la separació amb el pare dels seus fills, Susanna Griso intenta mantenir la seva vida privada fora del focus mediàtic i refer-se a poc a poc amb el màxim suport del seu grup d'amigues. Així tot, la periodista d'Antena 3 està tornant a fer vida de soltera en companyia de diverses persones que li han donat suport des de sempre i entre les quals destaca una persona vinculada a la Família Reial. En concret, la neboda del rei Joan Carles, María Zurita, s'ha convertit en un dels grans suports per a la seva amiga, acompanyant-la durant tot el seu procés del divorci.

Les dues mantenen una estreta relació que mai han ocultat davant els mitjans de comunicació, però sembla que últimament estan més unides que mai, ja que han estat vistes diverses vegades gaudint juntes del seu temps lliure, tal com hem pogut veure en l'última publicació realitzada per la cosina de Felip VI en el seu compte oficial d'Instagram —que roman tancada al públic.

Susanna Griso i María Zurita gaudeixen d'un sopar d'amigues al centre de Madrid

Griso i la seva gran amiga han compartit una agradable vetllada en un restaurant madrileny, tot i que no han estat soles durant la vetllada, ja que també s'hi van donar cita altres persones molt properes a la presentadora, com una de les seves germanes i Carmen, una de les seves millors amigues. «Girls Night Out», van ser les paraules que María Zurita va triar per acompanyar l'entranyable instantània de les sis amigues compartint sopar en un restaurant madrileny, una frase que traduïda seria: Nit de noies.

Tanmateix, la fotografia també ha aixecat una mica polèmica, ja que les sis apareixen molt juntes, sense respectar la distància de seguretat i sense portar mascareta, tot i no estar menjant en aquell moment. A més, Griso i les seves amigues semblen estar a l'interior d'un establiment, on les restriccions anti-Covid limiten a quatre comensals per taula, de manera que podrien estar incomplint la normativa imposada a la Comunitat de Madrid. En qualsevol cas, no hi ha cap dubte que les amigues han compartit un agradable moment juntes per posar-se al dia.