Rocío Flores assenyala Jorge Javier Vázquez: «Està més clar»

La jove ha estat molt contundent amb la seva opinió sobre l'últim gest del presentador

Rocío Flores es troba en el punt de mira per la docu-sèrie de la seva mare (Rocío Carrasco), però també per un altre motiu, en concret, perquè Olga Moreno, l'esposa del seu pare (Antonio David), està participant a 'Supervivientes'. Més exactament està aprofitant la seva presència en el 'reality' per 'rentar la imatge' del seu marit i per carregar contra l'ex d'ell.

Aquesta circumstància fa que la jove Rocío, com a col·laboradora, hagi de donar constantment la seva opinió a la televisió sobre les paraules de la seva madrastra. Ara, però, ha hagut de donar el seu punt de vista sobre una altra qüestió referent al concurs, exactament sobre una broma que el presentador (Jorge Javier Vázquez) ha fet a la concursant, a la qual la jove ha sigut molt contundent.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La broma de Jorge Javier

A la gala de dijous passat va ser on van succeir els fets dels quals ha parlat Rocío Flores. Tot va passar quan durant les nominacions a la 'palapa' el presentador va creure veure una paraula molt concreta escrita a la pissarra d'Olga, tant és així que li va dir: «Perdona un moment, que no veig molt bé. Vols enviar un missatge? A sobre de 'Vale' posa 'Rociítos'?».

Davant aquesta pregunta, Moreno va contestar amb un somriure de manera sarcàstica i va exposar: «Posa pollets, que és la meva família». Una afirmació davant la qual Jorge va exposar: «Ah, d'acord. És que de lluny no veig molt bé».

Aquesta situació va generar un gran enrenou a les xarxes socials, ja que van ser molts els que van comentar aquesta i la majoria per riure del que ha passat o per atacar a la concursant a través de missatges com aquests:

  • «Home, és que ja no ens estranyaria res veient la fixació que té 24 hores amb Rociíto».
  • «Cada vegada aguantem menys a aquesta dona, falsa, mentidera. Ens està donant un mal concurs. Només parla de la família del seu marit, que els deixi ja en pau d'una vegada».
  • «No té cony a posar-ho».

Rocío Flores comenta la broma del presentador

A 'El programa de Ana Rosa', on col·labora, és on Rocío Flores no ha dubtat a comentar el succeït entre Vázquez i la seva madrastra, concretament, s'ha manifestat en contra d'aquest: «És clar que no és cap confusió. És una de les bromes sarcàstiques que utilitza Jorge. Està més clar que l'aigua, però bé… Que ja està. Jo tampoc m'ho prenc a mal. Tant me fa la veritat».

Els seus companys de l'espai d'Ana Rosa Quintana han volgut saber més sobre els fets i, per aquest motiu, li han preguntat a la jove com ha vist la reacció d'Olga davant d'aquesta situació.  Així, la filla d'Antonio David ha exposat: «L'he vist reaccionar com dient 'has volgut intentar donar-me on em pot fer mal', però bé… No ha reaccionat malament, almenys és la meva opinió. Sí, el que jo he vist».

Algun col·laborador, com Beatriz Cortázar, han opinat que Moreno podria haver-se molestat per la broma, però, no obstant això, altres han considerat que no hauria sigut normal el seu enuig quan és la concursant la que més d'una ocasió ha parlat de Rocío Carrasco. Davant aquesta última aportació, Rocío Flores ha donat el seu punt de vista dient: «Aquí discrepo. Tu pots rebre si tu parles, però una cosa és rebre i una altra és ficar-li la indirecta amb una paraula que es llegeix clarament a la pissarra i tu interpretes que posa una altra cosa».

En aquesta defensa de la seva madrastra ha afegit: «És clar que aquí cada un parla de la seva vida quan vol, on vol i com vol, i tothom té el dret a parlar de la seva vida. A la fi, ho torno a repetir una i mil vegades: Olga forma part de la meva vida des que tinc tres anys. Llavors, som la seva família i la seva vida ens engloba a tots».


Comentaris

envia el comentari